Grad bogatiji za djevojčicu

22.09.2022. 08:23
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 37 pacijenata.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija:

Rogatica,

U četvrtak, 22. 9. 2022. godine i petak, 23. 9. 2022. godine, zbog radova na 10 kV vodu Pilana-Sladara, doći će do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 7:00 do 19:00 časova potrošačima  u naseljima: Kozadre i Borovsko.

U četvrtak, 22. 9. 2022. godine, i petak, 23. 9. 2022. godine, zbog radova na 10 kV vodu Pešurići, doći će do privremenih  prekida u isporuci električne energije u periodu od 7:00 do 19:00 časova potrošačima  u naseljima: Gornje Osovo, Donje Osovo i Šatorovići.

Sokolac,

Zbog radova na 10 kV vodu Bara, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9:00 do 12:00 časova potrošačima u naselju Baltići.

Zbog radova na 10 kV dalekovodu Kaljina doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naselju Mangurići.

Rudo,

U četvrtak, 22. 9. 2022. godine i petak, 23. 9. 2022. godine, zbog radova na 10 kV vodu Uvac, doći će do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naseljima: Gornji Uvac, Štrpca, Plema, Bovan, Gornja Rijeka, Donja Rijeka,  Zubač, Bijelo Brdo, Omarine, Prijevorac, Božovići, Đurovići, Mikavice, Vidakovići i Vagan.

U porodilištu Univerzitetske bolnice u Foči u toku protekla 24 časa rođeno je sedam dječaka i jedna djevojčica.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 10 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 7 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa nisu imale intervencija.

Saobraćaj se jutros odvija nesmetano po mjestimično vlažnom kolovozu, magla smanjuje vidljivost u kotlinama, a oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije neophodni su na dionicama na kojima se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Zbog radova je izmijenjen režim u odvijanju saobraćaja u tunelu Čeljigovići na magistralnom putu Lapišnica-Ljubogošta i u tunelu Stambolčić na putu Pale-Podgrab.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

Klizišta usporavaju saobraćaj i na dionici magistralnog puta Foča-Goražde, u mjestu Filipovići i na regionalnom putu Ukrina-Gornja Vijaka.

U Repubilici Srpskoj i FBiH danas će biti sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost, samo je na istoku ponegdje moguća slaba kiša.

Vjetar će biti slab, sjevernog smjera, na jugu i planinama umjeren do pojačan, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha od devet do 19, na jugu do 22 stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac, Čemerno dva, Han Pijesak tri, Bileća, Mrkonjić Grad, Prijedor, Bugojno, Livno četiri, Banjaluka, Sarajevo pet, Bijeljina, Novi Grad, Bihać, Zenica šest, Doboj, Rudo, Tuzla osam, Trebinje i Mostar 10 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Naš grad jutros bogatiji za tri stanovnika Naš grad jutros bogatiji za tri stanovnika
Grad bogatiji za tri stanovnika Grad bogatiji za tri stanovnika
Sutra promjenljivo oblačno uz sunčane periode Sutra promjenljivo oblačno uz sunčane periode
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    1h 9m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    18h 52m
    0
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    20h 7m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    13h 9m
    4
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    20h 43m
    0