Грађани Сарајева остају без гријања због недостатка гаса

24.01.2022. 19:00
2
ИЗВОР: СРНА

Кантонално јавно-комунално предузеће /КЈКП/ "Сарајевогас" је због недостатка природног гаса почело са искључењем топлана са гасног система.

Већ је искључено шест великих котловница, а очекује се искључење и свих осталих котловских постројења, наведено је на страници "Топлане-Сарајево".

- Можемо очекивати да ће велики број грађана остати без гријања већ сутра. С обзиром на то да су одређене количине алтернативних горива због истог проблема потрошене током протеклог периода, а, како се у наредном периоду очекују изузетно ниске температуре, "Топлане – Сарајево" немају довољне количине горива како би вршили загријавање путем алтернативног горива - наведено је у саопштењу.

У саопштењу се додаје да уколико се у току сутрашњег дана не стекну услови за нормализацију испоруке природног гаса, корисници неће имати редовну испоруку топлотне енергије.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Domacin 25.01.2022. 14:14
    Selo - hrast - bukva - grab
    <3
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 24.01.2022. 19:49
    Svi pobjegose u grad.Ali nije sve u gradu tako bajno.
Повезане вијести
Сарајево: У неколико средњих школа поново дојаве о постављеним бомбама Сарајево: У неколико средњих школа поново дојаве о постављеним бомбама
У Сарајеву покренуто клизиште (ФОТО) У Сарајеву покренуто клизиште (ФОТО)
Трећи дан заредом стижу дојаве о постављеним бомбама у школама у Сарајево Трећи дан заредом стижу дојаве о постављеним бомбама у школама у Сарајево
Најчитаније
  • Преминула новинарка Зорица Кусмук
    3h 0m
    2
  • Пронађена Анастасија Кауриновић
    23h 49m
    1
  • Угашена четири млада живота у БиХ
    5h 50m
    0
  • Преминуо проф. др Дарко Калајџић
    20h 7m
    0
  • Ускоро почиње зимско рачунање времена – спавање сат дуже
    17h 34m
    1