Гранулић данас о повећању цијена рада у здраству

01.10.2019. 10:13
0
ИЗВОР: Srna

Предсједник Синдиката здравства и социјалне заштите Републике Српске Миленко Гранулић данас ће на конференцији за новинаре у Бањалуци говорити о одлуци о повећању цијене рада у здравству са 135 на 145 КМ.

Гранулић ће говорити и о активностима Синдиката здравства и социјалне заштите у наредном периоду с циљем унапређења положаја запослених у здравству и социјалној заштити.

Из Синдиката је најављено да ће конференција бити одржана у просторијама Савеза синдиката од 12.00 часова.

Гранулић је јуче са министром здравља и социјалне заштите Републике Српске Аленом Шеранићем потписао одлуку којом се од данас повећава цијена рада за све запослене у јавним здравственим установама у Српској са 135 на 145 КМ.

Потписивањем ове одлуке озваничен је претходни договор о повећању цијене рада и испуњене су обавезе из закључка који је донијела Влада 26. септембра, саопштено је из ресорног министарства.

Коментари 0
Повезане вијести
Дугови у здравству Републике Српске преко милијарду КМ Дугови у здравству Републике Српске преко милијарду КМ
Супруга преминулог др Пашагића: Мој муж је жртва нашег здравственог система, а не коронавируса Супруга преминулог др Пашагића: Мој муж је жртва нашег здравственог система, а не коронави...
Вишковић: Грађани Српске у болницама у Србији биће третирани као домаћи пацијенти Вишковић: Грађани Српске у болницама у Србији биће третирани као домаћи пацијенти
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 1m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    21h 34m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 0m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 13m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 42m
    3