Грбићева објава о нападу на Ћетковића погађа у срце

10.11.2019. 10:34
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Познато је да је Владимир – Вања Грбић, легендарни одбојкаш, велики пријатељ исто тако сјајног глумца Војина Ћетковића, али и човјек без длаке на језику.

Управо зато што се познају “у душу”, Грбића је погодио напад водећих људи општине Невесиње на човјека који је частан, поштен и непоткуљив.

Своје мишљење о Ћетковићу, али и о онима који су покушали да му натоваре тешко бреме и окаљају име, Грбић је објавио на Инстаграму.

– Сама идеја да неко може и да помисли да би Војин Ћетковић направио скандал у граду чији је кум, одакле му је кум Небојша Глоговац, је дно дна. Болештина људи никад неће престати да ме изненађује. Господо драга, Војин је мој пријатељ и брат!!! Неко кога волим и поштујем прије свега по томе какав је човјек и какве принципе има. Зар мислите да би се икад у животу играо са таквим стварима? Јасно је да они који су часни, поштени и непоткупљиви сметају јер су ходајућа увреда за оне који те вриједности немају. Колико је волио и воли Небојшу то мало људи зна. Стоко – написао је Грбић.

Подсјетимо, Организациони одбор за обиљежавање Дана општине Невесиње оптужио је Ћетковића и његовог колегу Дејана Луткића да су напустили свечану академију у овом херцеговачком граду након што им није испуњена наводна жеља “да се са бине уклони пано с натписом ‘Митровданске битке 1992. и 1994. године на Невесињском ратишту’ уз који је стајао грб Републике Српске, као и натпис Влада Републике Српске – Одбор за његовање традиције ослободилачких ратова”.

Ћетковић је јуче изјавио за Српскаинфо да је с радошћу на Митровдан поново дошао у Невесиње да говори поезију поводом Дана општине.

– Међутим, када сам сазнао да се редитељ повлачи, јер у умјетничком дијелу програма морају да буду и некакви транспаренти, одлучио сам да га подржим и да не наступам. Нисам ни видио те натписе, а камоли тражио да се скину – истакао је он.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Поетско вече са Војином Ћетковићем Поетско вече са Војином Ћетковићем
Војин Ћетковић о догађајима у Невесињу: Локални политичар је покушао да нас уцијени и изманипулише Војин Ћетковић о догађајима у Невесињу: Локални политичар је покушао да нас уцијени и изма...
Ћетковић: Није било инцидента у Невесињу, подржао сам умјетност Ћетковић: Није било инцидента у Невесињу, подржао сам умјетност
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    14h 26m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    12h 28m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    11h 21m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    11h 26m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    10h 29m
    1