Ћетковић: Није било инцидента у Невесињу, подржао сам умјетност

09.11.2019. 15:44
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Сваки пут у Невесиње долазим с посебним осјећањем, изјавио је Војин Ћетковић дан након контроверзних дешавања на прослави Дана Невесиња.

– У Дому културе, који носи име врхунског уметника, мог кума и пријатеља Небојше Глоговца, играли смо двије представе Дејан Луткић, Небојша Илић и ја у мају и било је величанствено. Сала је била препуна дивних људи који су прилазили и говорили “наш сте кум”. Са радошћу сам на Митровдан поново дошао у Невесиње да говорим поезију поводом Дана општине. Рекли су ми да треба да постанем и невесињски кум – објашњава Ћетковић за Српскаинфо.

Додаје како је прихватио умјетнички концепт редитеља Александра Пејаковића.

– Међутим, када сам сазнао да се редитељ повлачи, јер у умјетничком дијелу програма морају да буду и некакви транспаренти, одлучио сам да га подржим и да не наступам. Нисам ни видио те натписе, а камоли тражио да се скину. Никакав инцидент се није десио у Невесињу. Ја сам подржао умјетност и с драгим Невесињцима, који ме зову кумом, наставио дружење у том дивном херцеговачком мјесту – рекао је глумац Војин Ћетковић.

Коментари 0
Повезане вијести
На данашњи дан рођен Сава Шумановић - сликао боље и од Сезана На данашњи дан рођен Сава Шумановић - сликао боље и од Сезана
Паљанка Анастасија Остојић сликарски таленат усавршава у Требињу Паљанка Анастасија Остојић сликарски таленат усавршава у Требињу
Уз помоћ рапидографа Мирјана ствара слике Уз помоћ рапидографа Мирјана ствара слике
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    2h 23m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    15h 0m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    18h 48m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    23h 52m
    1
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    18h 32m
    0