„Гробари“ прикупљају новац за операцију непокретног суграђанина

22.08.2019. 19:03
0
ИЗВОР: Срна

Навијачка група "Гробари Фоча" организоваће данас хуманитарну акцију за суграђанина Немању Старовића /26/, којем је потребна финансијска помоћ за операцију вратног дијела кичме.

Средства од мјесечних чланарина чланови ове навијачке групе београдског Фудбалског клуба /ФК/ "Партизан" издвојиће за ту акцију. 

Новац који био планиран за одлазак на меч између ФК "Партизан" и норвешког ФК "Молде", који ће вечерас бити одигран пред празним трибинама у Београду због санкција Уефе, "гробари" ће, такође, додијелити овој хуманитарној акцији. 

Осим тога, вечерас ће од 21.00 час у Кафе пицерији "Монте Кристо" у Фочи бити организовано заједничко гледање ове утакмице, а за то вријеме биће прикупљана помоћ. 

Сви који желе да помогну Немањи новац могу уплатити и на жиро рачун његове мајке Бранкице Томовић у Уникредит банци: 45321668002. 

Немања Старовић је потпуно непокретан /тетраплегија/ од маја прошле године, када се, боравећи на Црногорском приморју у Тивту, повриједио приликом скока у воду. 

Шанса за његово изљечење је операција вратног дијела кичме на Војномедицинској академији у Београду, за коју његова породица није у могућности да издвоји новац.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    19h 23m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    18h 54m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    15h 10m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    19h 17m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    11h 5m
    2