„Grobari“ prikupljaju novac za operaciju nepokretnog sugrađanina

22.08.2019. 19:03
0
IZVOR: Srna

Navijačka grupa "Grobari Foča" organizovaće danas humanitarnu akciju za sugrađanina Nemanju Starovića /26/, kojem je potrebna finansijska pomoć za operaciju vratnog dijela kičme.

Sredstva od mjesečnih članarina članovi ove navijačke grupe beogradskog Fudbalskog kluba /FK/ "Partizan" izdvojiće za tu akciju. 

Novac koji bio planiran za odlazak na meč između FK "Partizan" i norveškog FK "Molde", koji će večeras biti odigran pred praznim tribinama u Beogradu zbog sankcija Uefe, "grobari" će, takođe, dodijeliti ovoj humanitarnoj akciji. 

Osim toga, večeras će od 21.00 čas u Kafe piceriji "Monte Kristo" u Foči biti organizovano zajedničko gledanje ove utakmice, a za to vrijeme biće prikupljana pomoć. 

Svi koji žele da pomognu Nemanji novac mogu uplatiti i na žiro račun njegove majke Brankice Tomović u Unikredit banci: 45321668002. 

Nemanja Starović je potpuno nepokretan /tetraplegija/ od maja prošle godine, kada se, boraveći na Crnogorskom primorju u Tivtu, povrijedio prilikom skoka u vodu. 

Šansa za njegovo izlječenje je operacija vratnog dijela kičme na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, za koju njegova porodica nije u mogućnosti da izdvoji novac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Građani traže pomoć zbog zmija Građani traže pomoć zbog zmija
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 18m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 51m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 43m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 51m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 48m
    0