Хапшење због дроге и нелегалног оружја

16.10.2024. 11:02
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Полицијске станице Братунац ухапсили су лице чији су иницијали П.О. из овог мјеста због дроге и нелегалног оружја.

Полиција је претресом куће, помоћних објеката и путничког возила које користи П.О. пронашла и одузела више различитих паковања са садржајем марихуане, укупне масе 604,5 грама, дигиталну вагу за прецизно мјерење, мобилни телефон, ловачку пушку и 29 метака.

Осумњичени је ухапшен јуче, а претрес је извршен на основу оперативних сазнања, по наредби Основног суда у Сребреници и уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Ухапшено лице осумњичено је за кривично дјело неовлаштена производња и промет дрогe, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Према налогу поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина против П.О. биће покренут и прекршајни поступак због почињених прекршаја из Закона о оружју и муницији Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Споменик погинулим Србима из Осамског Споменик погинулим Србима из Осамског
Ухапшено седам лица, сумња се на међународну трговину људима и проституцију Ухапшено седам лица, сумња се на међународну трговину људима и проституцију
Ухапшен због пријетњи ватреним оружјем Ухапшен због пријетњи ватреним оружјем
Најчитаније
  • У Сарајеву преминула дјевојчица (16) након вађења зуба
    20h 46m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    21h 57m
    0
  • Могу ли женска дјеца наслиједити крсну славу?
    22h 59m
    19
  • Потврђена оптужница против жене која је пијана напала сестру у Источној Илиџи
    22h 1m
    0
  • Хапшење због дроге и нелегалног оружја
    5h 12m
    0