Hapšenje zbog droge i nelegalnog oružja

16.10.2024. 11:02
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Policijske stanice Bratunac uhapsili su lice čiji su inicijali P.O. iz ovog mjesta zbog droge i nelegalnog oružja.

Policija je pretresom kuće, pomoćnih objekata i putničkog vozila koje koristi P.O. pronašla i oduzela više različitih pakovanja sa sadržajem marihuane, ukupne mase 604,5 grama, digitalnu vagu za precizno mjerenje, mobilni telefon, lovačku pušku i 29 metaka.

Osumnjičeni je uhapšen juče, a pretres je izvršen na osnovu operativnih saznanja, po naredbi Osnovnog suda u Srebrenici i uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Uhapšeno lice osumnjičeno je za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina protiv P.O. biće pokrenut i prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i municiji Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Spomenik poginulim Srbima iz Osamskog Spomenik poginulim Srbima iz Osamskog
Uhapšeno sedam lica, sumnja se na međunarodnu trgovinu ljudima i prostituciju Uhapšeno sedam lica, sumnja se na međunarodnu trgovinu ljudima i prostituciju
Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
Najčitanije
  • Prvi put s Turcima na jutrenje
    1h 30m
    0
  • U Sarajevu preminula djevojčica (16) nakon vađenja zuba
    23h 2m
    0
  • Hapšenje zbog droge i nelegalnog oružja
    7h 28m
    0
  • Istorijski trenutak: Crna Gora na putu vraćanja srpskog identiteta
    20h 53m
    7
  • Janko se cijelu zimu grije za 100 evra (VIDEO)
    4h 58m
    1