Холивудски глумац Данијел Крејг у Београду

31.07.2021. 14:15
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Холивудски суперстар Данијел Крејг стигао је у Србију, гдје одсједа у једном пријестоничком хотелу. Глумац је у Београд стигао без велике помпе и обезбјеђења, у пратњи кћерке.

Крејг борави у Србији поводом снимања другог дијела филма “Нож у леђа”(Кnives out), наставка остварења из 2019. године.

Након сцена које ће снимити у Србији, глумачка екипа ће наставити рад у Америци и Канади. Ово остварење потписује Рајан Џонсон који је једном већ боравио у Београду када је снимао филм “Бротхерс Блоом” у коме је играла оскаровка Рејчел Вајс, садашња супруга Данијела Крејга.

Још увек актуелни Џејмс Бонд у “Нож у леђа 2” враћа се у улогу ексцентричног и проницљивог детектива Беноа Бланка, а нови чланови поставе биће Кејт Хадсон, Итан Хок, Едвард Нортон, Лесли Одом Џуниор и Дејв Батиста.

Детаљи заплета још увек нису познати, и не зна се које ће улоге тумачити остали глумци. Једино што је сигурно јесте да ће се Крејгов Беноа Бланк бавити новим мистериозним случајем, са великим бројем осумњичених. Ипак, сама чињеница да је Нортон прихватио да игра у овом филму указује да је Џонсонов сценарио импресиван, с обзиром да је овај за Оскара номиновани глумац веома избирљив када је ријеч о пројектима које прихвата.

Екипа је пре тога снимала у Грчкој, а фотографије са сета показују Батисту прекривеног тетоважама, елегантне Хока и Хадсон на јахти и Крејга у ланеном одијелу, розе кошуљи и са марамом око врата.

Да ли ће само Крејг снимати у Србији или ће пријестоница угостити још неку од ових холивудских звијезда, још увек није познато. Филм би требало да у биоскопе стигне 2022. године.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    3h 16m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    21h 38m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    22h 53m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    18h 46m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    21h 52m
    1