Храброј Милени потребна наша помоћ

09.08.2021. 12:44
0
ИЗВОР: srpskainfo

Милени Божић из Бијељине цијели живот се промијенио у једном дану… На ону лошу страну. Прије скоро годину дана, помажући родитељима, кардан јој је ухватио косу завезану у реп, искинуо цијели скалп главе, заједно са мишићима чела, мишићима сљепоочница и аркаду лијевог ока… Од тог дана, њен живот више није исти. 

итно сам превезена у Бањалуку, гдје сам имала двије операције и, нажалост, мој скалп нису успјели вратити, а заједно са тим ни све остале дијелове. Да би затворили моју огромну рану скидали су ми кожу са бутног дијела и једне и друге ноге. Остатак операција урађен је на ВМА. Ако бих овдје писала о докторима и медицинском особљу на начин на који сам све то ја лично сагледала, пробудила бих сигурна само велики гњев у људима, али нити желим, нити ми је фокус на томе… На све то ћу рећи само да ми је жао што се у тренутку моје повреде нисам задесила у иностранству – написала је искрено Милена на друштвеним мрежама у тренутку када је осјетила снагу да то може да уради.

Она је додала да је њена повреда јако специфична и да је таквих идентичних повреда свега осам у свијету. Повреда је опсежна па је и сам опоравак трајао дуго, јер сви доктори су се сложили да је потребно најмање годину дана да то све зарасте како би се могле урадити нове операције, пише Дешавања у Бијељини.

– Драги људи, одлучујем се на корак за који ми је требало највише храбрости. Моја одлука је таква да ћу у ову борбу кренути сама, јер знам да постоји много чистих душа које ће ми помоћи и које ће дати смисао овој мојој борби у којој ћу бити Божији ратник и изаћи из свега као побједник. Разлог због којег сам у овоме сама је моја одлука послије дуго размишљања и вагања у мојој глави. Објашњавајући некоме зашто ми треба толико новца, мени нема смисао, јер новац не подразумијева само моје операције него и путовања до болница у иностранству, боравак у истим, али највише мој период опоравка који ће да траје јако дуго. При томе, немам примања и незапослена сам. У животу сам се увијек и искључиво ослањала само на себе и тако ће бити и овај пут, а вјерујем и сигурна сам да Вас има много који ће ме подржати на том путу и дати заиста вјетар у леђа да докажем да све што је немогуће и страшно може да се претвори поново у љепоту, ако сви заједно, заједничким снагама, с љубављу и са вјером у Бога то учинимо – истакла је Милена.

Милена је одлучила да постави слике медицинске документације у којој пише шта је све рађено од операција и каква је повреда у питању, као и фотографију два дана прије повреде и послије повреде.

Цифра која би могла да покрије све трошкове достиже вртоглавих 100.000 евра, а уз помоћ добрих људи, Милена је сигурна да ће успјети да из борбе изађе као побједник.

Милена је емотивна дјевојка која не скрива све оне лијепе емоције у себи већ их кроз статусе дијели са својим пратиоцима. Многи би помислили да кроз толике патње, човјек тешко остаје оптимистичан и отворен према људима, међутим, Милена је неко ко се кроз унутрашње борбе охрабрио да поново живи, живи кроз своје статусе, а уз људе добре воље да настави живот тамо гдје је стао 23. септембра 2020. године када се судбина у секунди поиграла с њом. Како и сама каже: „Мој нарушени изглед, никада неће покорити мој ментални и духовни свијет“.

Уколико можете и желите да помогнете Милени, то можете урадити путем Pay pal-a – milenabozic89@gmail.com, девизног рачуна BA391995726001059064 SWIFT CODE: ABSBBA22, текућег рачуна 1995726001059064 на име Божић Милена.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    14h 17m
    7
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    14h 22m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    15h 14m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    15h 28m
    0
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    8h 50m
    0