Хуманитарна акција за Видовиће уродила плодом

23.03.2022. 14:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Радован Видовић из Милића успио је да, уз подршку хуманих људи, прикупи новац да би петочланој породици обезбиједио повратак из Русије.

Видовић је изјавио Срни да је за долазак кући његовој породици, која је тренутно у посјети фамилији у Пензи, 750 километара удаљеној од Москве, прикупљено 4.700 КМ за авионске карте превозника "Ер Србија" и да су оне резервисане за 3. април.

 • Апел за помоћ породици Видовић
  17.03.2022. 10:33

  Радовану Видовићу из Милића потребна је помоћ добрих људи да би породици обезбиједио повратак из Русије. Видовић је изјавио Срни да је за повратак његове породице потребно обезбиједити 4.000 КМ ...

Република Српска
Апел за помоћ породици Видовић

- Ако Бог да, ја бих са својом породицом требао бити 4. априла. Хвала свим људима који су учествовали у овој акцији. Помогао је колико је ко могао, не бих никога издвојио јер су ми сви једнако битни. Срећан сам јер се на мом примјеру показало да у људима још постоји хуманост - истакао је Видовић.

Радованова породица имала је резервисане карте за повратни лет 1. марта из Москве за Београд, али су летови руског превозника отказани због дешавања у Украјини. Породица није имала новца за куповину карата на летовима "Ер Србије" док није организована хуманитарна акција.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
 • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
  23h 49m
  13
 • Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
  9h 34m
  37
 • Годишњица убиства Зорице Дивчић
  12h 30m
  1
 • "Вукови са Дрине" - најелитнија јединица Војске Републике Српске
  12h 58m
  12
 • Изнуда у Источном Новом Сарајеву, лице оштећено за 350 КМ
  11h 14m
  0