Хуманитарна акција за Видовиће уродила плодом

23.03.2022. 14:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Радован Видовић из Милића успио је да, уз подршку хуманих људи, прикупи новац да би петочланој породици обезбиједио повратак из Русије.

Видовић је изјавио Срни да је за долазак кући његовој породици, која је тренутно у посјети фамилији у Пензи, 750 километара удаљеној од Москве, прикупљено 4.700 КМ за авионске карте превозника "Ер Србија" и да су оне резервисане за 3. април.

  • Апел за помоћ породици Видовић
    17.03.2022. 10:33

    Радовану Видовићу из Милића потребна је помоћ добрих људи да би породици обезбиједио повратак из Русије. Видовић је изјавио Срни да је за повратак његове породице потребно обезбиједити 4.000 КМ ...

Република Српска
Апел за помоћ породици Видовић

- Ако Бог да, ја бих са својом породицом требао бити 4. априла. Хвала свим људима који су учествовали у овој акцији. Помогао је колико је ко могао, не бих никога издвојио јер су ми сви једнако битни. Срећан сам јер се на мом примјеру показало да у људима још постоји хуманост - истакао је Видовић.

Радованова породица имала је резервисане карте за повратни лет 1. марта из Москве за Београд, али су летови руског превозника отказани због дешавања у Украјини. Породица није имала новца за куповину карата на летовима "Ер Србије" док није организована хуманитарна акција.

Коментари 0
Повезане вијести
Породица Крнић: Након близанаца, стижу тројке Породица Крнић: Након близанаца, стижу тројке
Болна страна замало трагичне приче: Самохрана мајка оставила дјецу у стану и отишла да заради Болна страна замало трагичне приче: Самохрана мајка оставила дјецу у стану и отишла да заради
Шеснаесто чека прабабино крило... Шеснаесто чека прабабино крило...
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 27m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 26m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 2m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 23m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 6m
    9