Humanitarna akcija za Vidoviće urodila plodom

23.03.2022. 14:57
0
IZVOR: srna.rs

Radovan Vidović iz Milića uspio je da, uz podršku humanih ljudi, prikupi novac da bi petočlanoj porodici obezbijedio povratak iz Rusije.

Vidović je izjavio Srni da je za dolazak kući njegovoj porodici, koja je trenutno u posjeti familiji u Penzi, 750 kilometara udaljenoj od Moskve, prikupljeno 4.700 KM za avionske karte prevoznika "Er Srbija" i da su one rezervisane za 3. april.

 • Apel za pomoć porodici Vidović
  17.03.2022. 10:33

  Radovanu Vidoviću iz Milića potrebna je pomoć dobrih ljudi da bi porodici obezbijedio povratak iz Rusije. Vidović je izjavio Srni da je za povratak njegove porodice potrebno obezbijediti 4.000 KM ...

Republika Srpska
Apel za pomoć porodici Vidović

- Ako Bog da, ja bih sa svojom porodicom trebao biti 4. aprila. Hvala svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji. Pomogao je koliko je ko mogao, ne bih nikoga izdvojio jer su mi svi jednako bitni. Srećan sam jer se na mom primjeru pokazalo da u ljudima još postoji humanost - istakao je Vidović.

Radovanova porodica imala je rezervisane karte za povratni let 1. marta iz Moskve za Beograd, ali su letovi ruskog prevoznika otkazani zbog dešavanja u Ukrajini. Porodica nije imala novca za kupovinu karata na letovima "Er Srbije" dok nije organizovana humanitarna akcija.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Republici Srpskoj lani usvojeno devetoro djece U Republici Srpskoj lani usvojeno devetoro djece
Sjajne vijesti: Novak Đoković ide na Olimpijske igre u Pariz Sjajne vijesti: Novak Đoković ide na Olimpijske igre u Pariz
Dunđerski - drugo ime za uspjeh Dunđerski - drugo ime za uspjeh
Najčitanije
 • Godišnjica smrti Mike Antića - "Ako ti jave: umro sam, ne veruj to ne umem“
  2h 9m
  0
 • Održana vanredna skupština Džudo saveza Republike Srpske: Živko Milijaš izabran za predsjednika
  21h 27m
  2
 • Šta je Srbiji potrebno da sa dva boda prođe dalje?
  22h 45m
  0
 • Trebinjci ulovili soma na Bilećkom jezeru, dužine skoro dva metra
  15h 2m
  2
 • Najbrži način da rashladite automobil koji je bio parkiran na suncu
  23h 25m
  0