Игор Тошић нови предсједник ОО ПДП Пале

26.01.2022. 21:17
3
ИЗВОР: СРНА

Игор Тошић изабран је вечерас за предсједника Општинског одбора Партије демократског прогреса /ПДП/ Пале.

Тошић се захвалио свима за указано повјерење приликом избора за предсједника Одбора, те обећао да ће уложити велику енергију за развој Пала и побољшање квалитета живота становништва.

- У наредном периоду ћемо се бавити реалним политикама које ће се тицати сваког становника општине - изјавио је Тошић новинарима прије сједнице Општинског одбора.

Тошић каже да ће се угледати на Бањалуку гдје је присутна младост, нова енергија, нови људи, те да ће кандидат за једну од инокосних позиција у БиХ имати подршку са Пала.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да је паљански одбор један од стабилних и значајних општинских одбора ове странке која очекује на значајан резултат у овој изборној јединици како би "кренули у обнову Републике Српске".

Бореновић наводи да су избори 2. октобра важни за Републику Српску и истиче да ПДП хоће да оствари велику побједу као би формирао јаке институције.

Слика

Фото: СРНА

- Прије свега треба разријешити одређене ствари, посебно питање закона који је наметнуо бивши високи представник Валентин Инцко, како бисмо се вратили у нормалне оквире на нивоу одлучивања заједничких институције БиХ - оцијенио је Бореновић.

Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић каже да јој је част и задовољство доћи у родно мјесто Републике Српске, на Пале које су значајна средина.

- Моја порука становницима Пала јесте да је ПДП отворен за све људе које желе добро Републици Српској - рекла је Тривићева и додала да су вечерас причали о томе како они виде Српску и њену будућност, уважавајући све оно што чини и њену прошлост.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Luka 27.01.2022. 13:50
    Pavi izbor za pdp koji su skoro do unistenja doveli privatni interesi.
    Igore samo hrabro u borbu za bolju Republiku Srpsku zajedno sa Jelenom Trivic.
  • Generic placeholder image
    Nikola Jokic 27.01.2022. 10:23
    Samo naprijed izabrali ste pravog covjeka.
  • Generic placeholder image
    Jovan Babić 27.01.2022. 09:24
    Neka je sa srećom.
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 26m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 10m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 55m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    21h 37m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 56m
    0