Илић: Желим помоћи КК "Славији" и себи

29.12.2022. 17:48
0
ИЗВОР: sport.dc

Посљедње појачање Славије из Источног Сарајева је бек Александар Илић, који је дошао из словачке Приевидзе. Након тек неколико тренинга одмах је играо утакмицу против Младости из Мркоњић Града и за почетак доста добро то одрадио, а када се ломио резултат погодио је тројку, која је била и једна од кључних у сусрету.

- Јако битна утакмица да се прекине низ пораза који је имала Славија и баш ми је драго да смо добили на неугодном гостујућем терену. Враћамо се позитивном ритму и доброј атмосфери. Ја сам пробао да помогнем екипи колико сам могао, тек сам био неких пет дана ту и надам се да сам у томе успио. Пробаћемо да у овом ритму наставимо и даље – изјавио је Александар Илић.

 Нови кошаркаш Соколова“ открио је како је дошло до сарадње.

- Када сам завршио у Словачкој изашао сам на тржиште што се каже да видим шта и како, па се појавила прича са Славијом. Ступио сам у контакт са тренером који ме зна из прошле сезоне, видио је како играм, шта и како могу. Дошло је до неког контакта и на крају смо се договорили, мислим на обострано задовољство и мислим да је прави потез што сам сада овдје. Нисам никога знао прије доласка. Сви момци су ме прихватили од првог дана феноменално. Немам нити једну замјерку на клуб и ситуацију у клубу. Све иде у добром правцу и надам се да ће тако даље да се настави – истакао је он.

Са Славијом има велике амбиције.

- Моје амбиције овдје су да уђемо у плеј оф. Мислим да је то реално, с обзиром на то какву екипу и атмосферу имамо. Моје личне амбиције су да помогнем клубу и себи – рекао је Илић.

У петак, „Славија игра против клуба чији је дрес носио прошле сезоне, Прома из Доњег Вакуфа.

- Остао сам у контакту са доста саиграча. Чак, мој бивши саиграч је сада тренер. Видио сам да играју нешто слично као и прошле сезоне. Сада сам овдје, у Славији“, па је моја жеља да побиједимо ову утакмицу и наставимо побједнички низ.

Утакмица СлавијаПромо игра се сутра од 18 часова у старој дворани СРЦ "Славија".

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују КК „Орловик“ Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују КК „Орловик“
Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Младости" Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Младости"
ОКК „Славија“ у суботу дочекује КК „Леотар“ ОКК „Славија“ у суботу дочекује КК „Леотар“
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 56m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    18h 29m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    18h 10m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    23h 21m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    22h 35m
    0