Илиџански борац: Апел за поштовање превентивних мјера

19.03.2020. 18:32
0
ИЗВОР: Катера

Апел Борачке организације "Илиџански борац" преносимо у цјелости.

Борачка организација "Илиџански борац" упућује апел својим члановима и свим становницима Источне Илиџе и Источног Сарајва да се, с циљем спречавања ширења вируса короне, до даљег придржавају свих прописаних мјера и одлука.

Молимо све грађане да стриктно поштују упутства и препоруке надлежних органа, а посебно особе старије животне доби и особе већ нарушеног здравственог стања (нарочито дијабетичари и хронични болесници), као најризичније групе становништва.

Неке од важнијих препорука су избјегавање окупљања, повећана хигијена (чешће и темељније прање руку) као и избјегавање ширења панике и ненасједање на лажне и непровјерене информације, већ информиасање искључиво код надлежних институција.

Борачка организација "Илиџански борац" стоји на располагању свим својим члановима, а све додатне информације могу се добити на контакт телефон 057/317-399.

Коментари 0
Повезане вијести
У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
У уторак откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи У уторак откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи
Горан Шеховац координатор борачких организација Сарајевско-романијске регије Горан Шеховац координатор борачких организација Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    9h 45m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 29m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 14m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    20h 56m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 15m
    0