Ilidžanski borac: Apel za poštovanje preventivnih mjera

19.03.2020. 18:32
0
IZVOR: Katera

Apel Boračke organizacije "Ilidžanski borac" prenosimo u cjelosti.

Boračka organizacija "Ilidžanski borac" upućuje apel svojim članovima i svim stanovnicima Istočne Ilidže i Istočnog Sarajva da se, s ciljem sprečavanja širenja virusa korone, do daljeg pridržavaju svih propisanih mjera i odluka.

Molimo sve građane da striktno poštuju uputstva i preporuke nadležnih organa, a posebno osobe starije životne dobi i osobe već narušenog zdravstvenog stanja (naročito dijabetičari i hronični bolesnici), kao najrizičnije grupe stanovništva.

Neke od važnijih preporuka su izbjegavanje okupljanja, povećana higijena (češće i temeljnije pranje ruku) kao i izbjegavanje širenja panike i nenasjedanje na lažne i neprovjerene informacije, već informiasanje isključivo kod nadležnih institucija.

Boračka organizacija "Ilidžanski borac" stoji na raspolaganju svim svojim članovima, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon 057/317-399.

Komentari 0
Povezane vijesti
U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
U utorak otkrivanje spomenika dr Miodragu Laziću u Istočnoj Ilidži U utorak otkrivanje spomenika dr Miodragu Laziću u Istočnoj Ilidži
Goran Šehovac koordinator boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije Goran Šehovac koordinator boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    16h 46m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 19m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 53m
    2
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    19h 59m
    0
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 21m
    0