Илија Станковић кандидат опозиције за градоначелника Требиња

19.07.2020. 15:26
0
ИЗВОР: Катера

Илија Станковић промовисан је данас за кандидата СДС-а, ПДП-а, Листе за правду и ред и Херцеговачког народног покрета за градоначелника Требиња. Споразуму, који је данас потписан у Требињу, присуствовали су и предсједници СДС-а и ПДП-а Мирко Шаровић и Бранислав Бореновић.

- Честитам свим субјектима који су подржали нашег заједничког кандидата. Честитам Илији кандудатуру. Мислим да је Илија Станковић кандидат који може донијети бољитак Требињу. Ради се о кандидату са богатом каријером и сигуран сам да ће у кампањи која је пред нама показати све своје квалитете – казао је Шаровић, предсједник СДС-а.

Предсједник СДС-а је казао да ће Илија Станковић у наредном периоду представити своју визију Херцеговине и изразио сигурност да ће многи бити изненађени резултатом СДС-а у Херцеговини и Требињу.

- Почели смо промоцију заједничких кандидатура у најзападнијем дијелу Републике Српске, у Новом Граду. Данас настављамо на другом дијелу Републике Српске у Требињу. Сигуран сам у побједу у Требињу јер је Илија Станковић као директор ХЕТ-а показао како се одговорно понаша према јавном добру- истакао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а.

Слика

Он је истакао да ће имати и лични мотив да помогне Илији Станковићу да оствари побједу у Требињу, јер је Требиње град који заслужује најбољег, а такав је Илија Станковић.

Кандидат опозиције за градоначелника Требиња Илија Станковић захвалио се партијама на повјерењу и истакао да ће у наредном периоду представити јавности своју визију развоја Требиња.

- Кампања која је пред нама је прича о бољем Требињу и желимо да водимо достојанствену и честиту кампању. Очекујем коректну сарадњу са медијима у кампањи. Моја жеља је да сваки грађанин Требиња живи боље него што је то данас. Домаћински рад у Требињу може да донесе тај бољитак – нагласио је Станковић.

- Најбоља промоција Илије Станковића је чињеница да је ХЕТ био у плусу кад је на његовом челу био Илија Станковић. Ради се о домаћину каквог Требиње заслужује и уложићу максималну енергију да Илија Станковић постане градоначелник Требиња – истакао је Вукановић, предсједник Листе за правду и ред.

Слика

Предсједник Скупштине Херцеговачког народног покрета Раденко Драшковић поновио је да ће подршка Херцеговачког народног покрета бити максимална и одлучујућа за побједу опозиције у Требињу.

- Илија Станковић имаће пуну подршку Херцеговачког народног покрета како би Требиње било пристојно мјесто за живот. Наш циљ је да будемо јасна алтернатива тренутном режиму у Требињу. Наш приоритет ће бити јачање економије јер је економија најјача политика – закључио је Драшковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 22m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 55m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 21m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 34m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 3m
    3