Ilija Stanković kandidat opozicije za gradonačelnika Trebinja

19.07.2020. 15:26
0
IZVOR: Katera

Ilija Stanković promovisan je danas za kandidata SDS-a, PDP-a, Liste za pravdu i red i Hercegovačkog narodnog pokreta za gradonačelnika Trebinja. Sporazumu, koji je danas potpisan u Trebinju, prisustvovali su i predsjednici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović.

- Čestitam svim subjektima koji su podržali našeg zajedničkog kandidata. Čestitam Iliji kandudaturu. Mislim da je Ilija Stanković kandidat koji može donijeti boljitak Trebinju. Radi se o kandidatu sa bogatom karijerom i siguran sam da će u kampanji koja je pred nama pokazati sve svoje kvalitete – kazao je Šarović, predsjednik SDS-a.

Predsjednik SDS-a je kazao da će Ilija Stanković u narednom periodu predstaviti svoju viziju Hercegovine i izrazio sigurnost da će mnogi biti iznenađeni rezultatom SDS-a u Hercegovini i Trebinju.

- Počeli smo promociju zajedničkih kandidatura u najzapadnijem dijelu Republike Srpske, u Novom Gradu. Danas nastavljamo na drugom dijelu Republike Srpske u Trebinju. Siguran sam u pobjedu u Trebinju jer je Ilija Stanković kao direktor HET-a pokazao kako se odgovorno ponaša prema javnom dobru- istakao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Slika

On je istakao da će imati i lični motiv da pomogne Iliji Stankoviću da ostvari pobjedu u Trebinju, jer je Trebinje grad koji zaslužuje najboljeg, a takav je Ilija Stanković.

Kandidat opozicije za gradonačelnika Trebinja Ilija Stanković zahvalio se partijama na povjerenju i istakao da će u narednom periodu predstaviti javnosti svoju viziju razvoja Trebinja.

- Kampanja koja je pred nama je priča o boljem Trebinju i želimo da vodimo dostojanstvenu i čestitu kampanju. Očekujem korektnu saradnju sa medijima u kampanji. Moja želja je da svaki građanin Trebinja živi bolje nego što je to danas. Domaćinski rad u Trebinju može da donese taj boljitak – naglasio je Stanković.

- Najbolja promocija Ilije Stankovića je činjenica da je HET bio u plusu kad je na njegovom čelu bio Ilija Stanković. Radi se o domaćinu kakvog Trebinje zaslužuje i uložiću maksimalnu energiju da Ilija Stanković postane gradonačelnik Trebinja – istakao je Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red.

Slika

Predsjednik Skupštine Hercegovačkog narodnog pokreta Radenko Drašković ponovio je da će podrška Hercegovačkog narodnog pokreta biti maksimalna i odlučujuća za pobjedu opozicije u Trebinju.

- Ilija Stanković imaće punu podršku Hercegovačkog narodnog pokreta kako bi Trebinje bilo pristojno mjesto za život. Naš cilj je da budemo jasna alternativa trenutnom režimu u Trebinju. Naš prioritet će biti jačanje ekonomije jer je ekonomija najjača politika – zaključio je Drašković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 49m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 51m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 52m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 44m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 19m
    1