Има 81 годину и бодри "Орлове" у Катару

24.11.2022. 19:09
0
ИЗВОР: nezavisne.com

То што за три мјесеца пуни 81 годину није спријечило Крагујевчанина Миленка Марјановића, великог љубитеља фудбала, да са породицом отпутује у Катар и бодри српске фудбалере.

Своју лојалност и посвећеност репрезентацији, показао је безброј пута, а многи кажу да његово присуство на трибинама доноси срећу.

Навијачки тим из срца Шумадије предводи Миленко Марјановић, спортски радник, заљубљеник у фудбал. Гдеј год да је српска репрезентација, ту је и он. Три деценије путује на сва - европска и свјетска првенства.

- Поздрављам све наше играче, посебно Филипа Костића и селектора Драгана Стојковића, да знају да ја стижем и да се не сикирају - каже Миленко Марјановић из Крагујевца.

Вођа експедиције

Вођа шумадијске експедиције, своју љубав пренио је на насљеднике - синове и унуке.

- Ишли смо у Русију 2018. и сад у Катар. Ја сам узбуђен, баш чекамо веома дуго - додаје Вељко Марјановић.

- Нема ништа лепше стварно и памтићемо док смо живи деду, ово је лепо од њега што нас води овако - задовољан је унук Марко Марјановић.

А, деда, ће сигурно бити и права атракција на трибинама - у традиционалној српској ношњи.

- Да виде шта је стара Србија, шта бити Шумадинац, шта бити родољуб и мени је част и задовољство да могу у народној ношњи да одему тај Катар. Ако је врућина, ништа мени не смета, важно је да ја донесем срећу - истиче Миленко Марјановић из Крагујевца.

Пред утакмицу са Бразилом - Марјановићи су оптимисти. Успјех је кажу што смо у друштву са најбољима.

- Прво што смо прошли директно у Катар, па онда смо из Б дивизије прешли у А дивизију. Уопше је ова репрезентација за тих годинуипо дана, од када је Драган селектор, доста урадила и вратила поверење - додаје Миленко Марјановић из Крагујевца за РТС.

Највјернијег навијача Србије и његову породицу, из Крагујевца су испратили пријатељи и пјесма. Разлога за славље, увјерен је, биће и по повратку са свјетског првенства.

Коментари 0
Повезане вијести
Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
Војска Србије на испраћају кивота Светог владике Николаја у Београд Војска Србије на испраћају кивота Светог владике Николаја у Београд
Вучић: Борићу се да убице и помагачи добију максималне казне Вучић: Борићу се да убице и помагачи добију максималне казне
Најчитаније
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  12h 47m
  1
 • Тешка несрећа у Сарајеву: Једна дјевојка погинула, двије тешко повријеђене
  21h 22m
  0
 • Сутра мирни скуп на мјесту гдје је страдала Азра Спахић (ФОТО)
  12h 15m
  1
 • Годишњица рођења српског пјесника Алексе Шантића
  13h 17m
  0
 • Вучевић нови предсjедник СНС-a
  17h 22m
  0