Ima 81 godinu i bodri "Orlove" u Kataru

24.11.2022. 19:09
0
IZVOR: nezavisne.com

To što za tri mjeseca puni 81 godinu nije spriječilo Kragujevčanina Milenka Marjanovića, velikog ljubitelja fudbala, da sa porodicom otputuje u Katar i bodri srpske fudbalere.

Svoju lojalnost i posvećenost reprezentaciji, pokazao je bezbroj puta, a mnogi kažu da njegovo prisustvo na tribinama donosi sreću.

Navijački tim iz srca Šumadije predvodi Milenko Marjanović, sportski radnik, zaljubljenik u fudbal. Gdej god da je srpska reprezentacija, tu je i on. Tri decenije putuje na sva - evropska i svjetska prvenstva.

- Pozdravljam sve naše igrače, posebno Filipa Kostića i selektora Dragana Stojkovića, da znaju da ja stižem i da se ne sikiraju - kaže Milenko Marjanović iz Kragujevca.

Vođa ekspedicije

Vođa šumadijske ekspedicije, svoju ljubav prenio je na nasljednike - sinove i unuke.

- Išli smo u Rusiju 2018. i sad u Katar. Ja sam uzbuđen, baš čekamo veoma dugo - dodaje Veljko Marjanović.

- Nema ništa lepše stvarno i pamtićemo dok smo živi dedu, ovo je lepo od njega što nas vodi ovako - zadovoljan je unuk Marko Marjanović.

A, deda, će sigurno biti i prava atrakcija na tribinama - u tradicionalnoj srpskoj nošnji.

- Da vide šta je stara Srbija, šta biti Šumadinac, šta biti rodoljub i meni je čast i zadovoljstvo da mogu u narodnoj nošnji da odemu taj Katar. Ako je vrućina, ništa meni ne smeta, važno je da ja donesem sreću - ističe Milenko Marjanović iz Kragujevca.

Pred utakmicu sa Brazilom - Marjanovići su optimisti. Uspjeh je kažu što smo u društvu sa najboljima.

- Prvo što smo prošli direktno u Katar, pa onda smo iz B divizije prešli u A diviziju. Uopše je ova reprezentacija za tih godinuipo dana, od kada je Dragan selektor, dosta uradila i vratila poverenje - dodaje Milenko Marjanović iz Kragujevca za RTS.

Najvjernijeg navijača Srbije i njegovu porodicu, iz Kragujevca su ispratili prijatelji i pjesma. Razloga za slavlje, uvjeren je, biće i po povratku sa svjetskog prvenstva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Godišnjica stradanja Milice Rakić Godišnjica stradanja Milice Rakić
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    1h 8m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    13h 45m
    1
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    23h 19m
    1
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    17h 33m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    22h 37m
    1