Инцидент у још једној школи, ученик хтио "све да реши" бомбом

09.05.2023. 22:06
0
ИЗВОР: Танјуг

Полиција у Пироту ухапсила је М. А. (19) из Пирота због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело угрожавања сигурности.

М. А. се сумњичи да је пријетио професору једне средње школе у Бабушници да ће донијети бомбу у школу и "све решити", након што га је професор упозорио да поведе рачуна о изостанцима.

Полиција је извршила претрес његовог стана, али није нашла било какве експлозивне направе, као ни оружје.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Пироту, саопштила је данас пиротска полиција.

Полиција ухапсила Краљевчанина због изазивања панике у школи

Полиција у Краљеву је ухапсила В. Д. (18) из Краљева, ученика средње школе у овом граду, због постојања основа сумње да је извршио кривично дjело изазивање панике и нереда.

Он се сумњичи да је на једној друштвеној мрежи окачио кратак видео-запис на којем је приказао своју школу са натписом да је осумњичени за извршен злочин 3. маја у Београду пуштен из притвора и да је дошао у Краљево да побије пола његове школе.

Коментари 0
Повезане вијести
Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и српског језика Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и с...
Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу
Ситуација у требињским школама безбједна, ухапшен малољетник Ситуација у требињским школама безбједна, ухапшен малољетник
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    3h 50m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 46m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    21h 31m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    18h 30m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    19h 42m
    0