Incident u još jednoj školi, učenik htio "sve da reši" bombom

09.05.2023. 22:06
0
IZVOR: Tanjug

Policija u Pirotu uhapsila je M. A. (19) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti.

M. A. se sumnjiči da je prijetio profesoru jedne srednje škole u Babušnici da će donijeti bombu u školu i "sve rešiti", nakon što ga je profesor upozorio da povede računa o izostancima.

Policija je izvršila pretres njegovog stana, ali nije našla bilo kakve eksplozivne naprave, kao ni oružje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu, saopštila je danas pirotska policija.

Policija uhapsila Kraljevčanina zbog izazivanja panike u školi

Policija u Kraljevu je uhapsila V. D. (18) iz Kraljeva, učenika srednje škole u ovom gradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje panike i nereda.

On se sumnjiči da je na jednoj društvenoj mreži okačio kratak video-zapis na kojem je prikazao svoju školu sa natpisom da je osumnjičeni za izvršen zločin 3. maja u Beogradu pušten iz pritvora i da je došao u Kraljevo da pobije pola njegove škole.

Komentari 0
Povezane vijesti
Gimnazijalci iz Kalinovika dominirali na Regionalnom takmičenju iz matematike, ruskog i srpskog jezika Gimnazijalci iz Kalinovika dominirali na Regionalnom takmičenju iz matematike, ruskog i s...
Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju
Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    14h 29m
    9
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    14h 43m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    14h 35m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    17h 0m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    5h 24m
    0