Источна Илиџа: Јавни позив са суфинансирање породица са четворо и више дјеце

19.08.2024. 09:29
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа расписује јавни позив за суфинансирање породица са четворо и више дјеце с пребивалиштем на подручју ове општине.

Приликом пријаве потребно је доставити доказ о броју чланова домаћинства (кућна листа), увјерење о пребивалишту за родитеље и пунољетне чланове домаћинства (ЦИПС), извод из матичне књиге рођених за свако малољетно дијете, потврда о личним примањима свих запослених чланова домаћинства, потврда са бироа, ако лице није у радном односу, борачки статус, потврда за малољетну дјецу и дјецу која се школују (студирају) млађу од 27 година, родитељи који су у претходном периоду остварили право на суфинансирање породица са четверо и више дјеце, потребно је само да доставе увјерење о пребивалишту (ЦИПС) као доказ да нису мјењали мјесто пребивалишта.

Пријава на јавни позив подноси се на прописаном обрасцу који се може преузети у канцеларији бр. 4, у згради општине Источна Илиџа, Улица војводе Радомира Путника бр. 2. или на вeб-страници www.istocnailidza.net.

Како су навели из ове општине, пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у пријемној канцеларији (матични уред) општинске управе сваким радним даном од понедјељка до петка, у периоду од 7.30 до 15.00 часова, или поштом на адресу: Општина Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника бр. 2, 71123 Источна Илиџа, са назнаком: Комисији за суфинансирање породица са четверо и више дјеце (потребну документацију предавати у затвореној коверти). Потписивање уговора са апликантима који буду испуњавали потребне услове вршиће се накнадно по објављивању коначне ранг листе, а важиће од 1. 9. 2024. године.

Рок за подношење пријаве износи 15 (петнаест) дана од дана објављивања на огласној табли односно званичној интернет страници општине. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Захтјев за суфинансирање породица са четверо и више дјеце можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО) У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО)
Топоним српског страдања - Јасеновац (ФОТО) Топоним српског страдања - Јасеновац (ФОТО)
Данас округли сто под називом “Вјера, слобода, умјетност и страдање у 20. вијеку” у Источној Илиџи Данас округли сто под називом “Вјера, слобода, умјетност и страдање у 20. вијеку” у Источн...
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 15m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 57m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 25m
    0
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 55m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 46m
    1