Источни Стари Град: Потписан Споразум о сарадњи са Министарством за људска права и избјеглице

16.12.2020. 18:27
0
ИЗВОР: opstinaisg.net

Данас је у Сарајеву, начелник општине Источни Стари Град, Бојо Гашановић потписао Споразум о сарадњи између Општине Источни Стари Град и Министарства за људска права и избјеглице Босне и Херцеговине који подразумјева реализацију пројеката обнове и изградње комуналне и социјалне инфраструктуре на просторима гдје живе расељена лица и повратници.

Средства у износу од 50.000 КМ, која су донирана од стране министарства нашој општини, су значајна јер ће бити уложена у завршетак изградње водовода на Хреши, а тиме ћемо знатно олакшати живот људи из ове мјесне заједнице. Значај ове донације се огледа и у томе што је буџет општине растерећен за овај износ, што за једну руралну општину са статусом изразито неразвијене много значи -  рекао је начелник Гашановић.

Још једном је истакнут значај изградње инфраструктуре што представља основ за повратак становништва, али и за останак у Источном Старом Граду.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4h 6m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    22h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 20m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 59m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 27m
    0