Источно Ново Сарајево: Јавни позив за учешће у програму „Сениорска картица“ за пензионере

28.04.2021. 14:16
0
ИЗВОР: Катера

Општина Источно Ново Сарајево позивамо сва правна лица и предузетнике који су регистровани и/или имају пословнице на територији општине Источно Ново Сарајево да се пријаве на јавни позив за учешће у програму погодности за пензионере под називом „Сениорска картица“.

Јавни позив се односи на избор понуђача – привредних субјеката и предузетника, који ће власницима Сениорске картице – пензионерима са територије општине Источно Ново Сарајево обезбиједити попуст на асортиман својих производа.

Циљ програма „Сениорска картица“ је изабрати привредне субјекте и предузетнике (радње мјештовите робе, пумпе, продавнице бијеле технике, меснице, пекаре, зеленаре, апотеке, приватне здравствене установе и лабораторије, козметички и фризерски салони, угоститељски објекти, аутомеханичарске радње и остали заинтересовани) који ће власницима сениорске картице обезбиједити свакодневни попуст на асортиман својих производа, не мањи од 5%, уз искључења робе која не подлијеже попусту (на примјер, акцизна роба, одређени лијекови и остало).

Јавни позив ће бити објављен на интернет страници (www.opstinains.net)  и огласној плочи Општине. Рок за подношење пријава на предвиђеном Обрасцу за пријаву је 15 дана од дана објаве Jавног позива.

Све додатне информације заинтересовани могу да пронађу ОВДЈЕ

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    16h 26m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 57m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    12h 13m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    16h 20m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    8h 8m
    2