Istočno Novo Sarajevo: Javni poziv za učešće u programu „Seniorska kartica“ za penzionere

28.04.2021. 14:16
0
IZVOR: Katera

Opština Istočno Novo Sarajevo pozivamo sva pravna lica i preduzetnike koji su registrovani i/ili imaju poslovnice na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo da se prijave na javni poziv za učešće u programu pogodnosti za penzionere pod nazivom „Seniorska kartica“.

Javni poziv se odnosi na izbor ponuđača – privrednih subjekata i preduzetnika, koji će vlasnicima Seniorske kartice – penzionerima sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo obezbijediti popust na asortiman svojih proizvoda.

Cilj programa „Seniorska kartica“ je izabrati privredne subjekte i preduzetnike (radnje mještovite robe, pumpe, prodavnice bijele tehnike, mesnice, pekare, zelenare, apoteke, privatne zdravstvene ustanove i laboratorije, kozmetički i frizerski saloni, ugostiteljski objekti, automehaničarske radnje i ostali zainteresovani) koji će vlasnicima seniorske kartice obezbijediti svakodnevni popust na asortiman svojih proizvoda, ne manji od 5%, uz isključenja robe koja ne podliježe popustu (na primjer, akcizna roba, određeni lijekovi i ostalo).

Javni poziv će biti objavljen na internet stranici (www.opstinains.net)  i oglasnoj ploči Opštine. Rok za podnošenje prijava na predviđenom Obrascu za prijavu je 15 dana od dana objave Javnog poziva.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu da pronađu OVDJE

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 32m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 34m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    17h 27m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 32m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 35m
    1