Источно Ново Сарајево: Ухапшен мушкарац - металном палицом тукао жену

01.03.2024. 10:39
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, лишили су слободе лице иницијала Д.Б. из Источног Сарајева, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела  „Тешка тјелесна повреда“ и „Тјелесна повреда“.

Како је наведено из Полицијске управе Источно Сарајево, лице Д.Б. се сумњичи да је у протеклом временском периоду више пута физички нападао лице из Источне Илиџе.

- Дана 22. фебруара 2024. године у Београдској улици у Источном Сарајеву, Д.Б. је употребом физичке снаге и металне палице истој нанио тешке тјелесне повреде. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево – поручили су из ПУ Источно Сарајево.

Након документовања предмета против осумњиченог ће бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 01.03.2024. 23:10
    Fukaru i manijaka treba dobro nalemati da mu više nikad na pamet ne padne da tuče ženu. Umjesto zatvora da zabadava jede nasušni hljeb o trošku naroda, poslati na radnu obavezu u kakav rudnik da kopa rudu i troši pozitvino divlju silu. Krampa i lopata odlična bi mu bila terapija.
Повезане вијести
Ухапшен због крађе у Хан Пијеску Ухапшен због крађе у Хан Пијеску
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 8m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 7m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 43m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 4m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 47m
    9