Istočno Novo Sarajevo: Uhapšen muškarac - metalnom palicom tukao ženu

01.03.2024. 10:39
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, lišili su slobode lice inicijala D.B. iz Istočnog Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela  „Teška tjelesna povreda“ i „Tjelesna povreda“.

Kako je navedeno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, lice D.B. se sumnjiči da je u proteklom vremenskom periodu više puta fizički napadao lice iz Istočne Ilidže.

- Dana 22. februara 2024. godine u Beogradskoj ulici u Istočnom Sarajevu, D.B. je upotrebom fizičke snage i metalne palice istoj nanio teške tjelesne povrede. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – poručili su iz PU Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog će biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 01.03.2024. 23:10
    Fukaru i manijaka treba dobro nalemati da mu više nikad na pamet ne padne da tuče ženu. Umjesto zatvora da zabadava jede nasušni hljeb o trošku naroda, poslati na radnu obavezu u kakav rudnik da kopa rudu i troši pozitvino divlju silu. Krampa i lopata odlična bi mu bila terapija.
Povezane vijesti
Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku
Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge
Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 34m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 33m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 9m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 30m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 13m
    9