Источно Сарајево јутрос богатије за три становника

29.01.2020. 08:42
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођена су три дјечака.

Љекарску интервенцију затражила су 32 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је јутрос уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ коловози су претежно мокри и клизави, док на појединим дионицама у котлинама и дуж ријечних токова, те преко превоја мјестимично има магле.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске наводе да су на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали одрони земље и камења на коловоз.

Без обзира на временске и саобраћајне услове, на свим путним правцима из АМС савјетују максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

У току су радови на изградњи Мале хидроелектране "Крупац" на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу на дионици Крупац-граница Републике Српске /Богатићи/ на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком, уз постављене семафоре

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и вјетровито вријеме, послије подне мјестимично са кишом, а у планинама и пролазним снијегом, те поново мало свјежије.
Прије подне биће и сунчаних интервала на западу, југозападу и југу, а више облака у централном појасу на сјеверу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне и према вечери у централном појасу земље и на истоку биће облачно уз краткотрајну повремену кишу, а у планинама са краткотрајним снијегом.

Према ноћи суво у већини предјела.

Дуваће слаб до умјерен југозападни вјетар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од четири до девет, на западу, југозападу и југу локално 12, на висоравнима и котлинским предјелима од два степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Повећана опасност од одрона, магла у котлинама Повећана опасност од одрона, магла у котлинама
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 34m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 25m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 12m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 38m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 20m
    0