Из соколачког вртића испраћено 30 будућих првачића (ФОТО)

02.06.2021. 15:22
0
ИЗВОР: оpstinasokolac.net

У Установи за предшколско васпитање и образовање Соколац, данас је одржана завршна приредба за 30 предшколаца, полазника старије вртићке групе који напуштају ову установу и на јесен крећу у школу.

На самом почетку, присутне је поздравила директор установе Биљана Косорић која је родитељима захвалила за успјешну сарадњу, а дјеци пожељела успјех и срећу у даљем животу.

Слика

Фото: Општина Соколац

- Ваши и наши малишани су овдје провели најбезбрижнији период свог дјетињства. Са њима смо живјели, играли се, дружили и учили. Ово је мјесто гдје су стекли прва пријатељства која ће остати за цијели живот. Трудили смо се да њихово дјетињство учинимо што љепшим, настојали смо да родитељима будемо партнери у васпитању дјеце. Они сада одлазе у озбиљнији период свог живота, дјетињства, гдје их чекају мало другачије обавезе. Ускоро ћете видјети и резултате рада у раном периоду дјетињства и надамо се да ћете бити задовољни постигнутим резултатима - рекла је Косорићева.

Овом приредбом стављена је тачка на један безбрижан период одрастања малишана у установи која им је била друга кућа, а запослени у њој сигуран ослонац.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 55m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    22h 0m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 9m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 48m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 16m
    0