Iz sokolačkog vrtića ispraćeno 30 budućih prvačića (FOTO)

02.06.2021. 15:22
0
IZVOR: opstinasokolac.net

U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Sokolac, danas je održana završna priredba za 30 predškolaca, polaznika starije vrtićke grupe koji napuštaju ovu ustanovu i na jesen kreću u školu.

Na samom početku, prisutne je pozdravila direktor ustanove Biljana Kosorić koja je roditeljima zahvalila za uspješnu saradnju, a djeci poželjela uspjeh i sreću u daljem životu.

Slika

Foto: Opština Sokolac

- Vaši i naši mališani su ovdje proveli najbezbrižniji period svog djetinjstva. Sa njima smo živjeli, igrali se, družili i učili. Ovo je mjesto gdje su stekli prva prijateljstva koja će ostati za cijeli život. Trudili smo se da njihovo djetinjstvo učinimo što ljepšim, nastojali smo da roditeljima budemo partneri u vaspitanju djece. Oni sada odlaze u ozbiljniji period svog života, djetinjstva, gdje ih čekaju malo drugačije obaveze. Uskoro ćete vidjeti i rezultate rada u ranom periodu djetinjstva i nadamo se da ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima - rekla je Kosorićeva.

Ovom priredbom stavljena je tačka na jedan bezbrižan period odrastanja mališana u ustanovi koja im je bila druga kuća, a zaposleni u njoj siguran oslonac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine Najmlađi pacijent na odjelu psihijatrije u Srpskoj imao dvije godine
Roditeljima u Srpskoj premalo 15 dana bolovanja za njegu djeteta Roditeljima u Srpskoj premalo 15 dana bolovanja za njegu djeteta
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Najčitanije
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    22h 29m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    12h 44m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    20h 19m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    11h 6m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    18h 17m
    0