Изабрано ново руководство МБО Станица Пале

14.06.2021. 10:38
1
ИЗВОР: Катера

Мјесна борачка организација Станица Пале одржала је јуче Скупштину на којој су поништени резултати, како они тврде, фиктивних избора које је одржало руководство Борачке организације Пале.

За новог предсједника МБО Станица Пале једногласно је изабран Боро Петровић.

Слика

Из Иницијативног одбора за превазилажење нестатутарног рада Борачке организације општине Пале кажу да је 45 бораца и припадника борачких категорија, који су већином били припадници легендарне чете "Петар Пандуровић", изабрали ново руководство и представнике у Општинској борачкој организацији.

- Овим путем Скупштина МБО Станица Пале поручује свима да ми нисмо неформална група грађана. Ми смо они који су у рату бранили и одбранили наш народ, и нашу Републику Српску. И никада више, и никоме нећемо дозволити да нас понижава различитим манипулацијама. Истовремено позивамо све честите борце да нам се придруже у сређивању стања у нашој организацији, и чишћење жита од кукоља - истакли су из Иницијативног одбора.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Бориша 14.06.2021. 14:11
    Драга браћо, свака част. Прво морамо своје двориште очистити. Животе, здравље и младост смо дали за Републику Српску, а сад 25 година послије рата нигдје нас нема. Лопови и ратни профитери, не само да су уништили све за шта смо се борили, већ су и Борачку организацију претворили у своју прћију. У свим општинама треба провести унутрашње изборе и изабрати нове представнике који ће штити наш интерес. Ко год је био 4 године у роководству било ког нивоа у Борачкој организацији мора поднијети оставку. Има их који већ 20 године мјењају функцију по функцију у борачкој организацији, а ништа добро нису урадили.
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    15h 45m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    18h 4m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    18h 31m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    21h 11m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    13h 52m
    0