Izabrano novo rukovodstvo MBO Stanica Pale

14.06.2021. 10:38
1
IZVOR: Katera

Mjesna boračka organizacija Stanica Pale održala je juče Skupštinu na kojoj su poništeni rezultati, kako oni tvrde, fiktivnih izbora koje je održalo rukovodstvo Boračke organizacije Pale.

Za novog predsjednika MBO Stanica Pale jednoglasno je izabran Boro Petrović.

Slika

Iz Inicijativnog odbora za prevazilaženje nestatutarnog rada Boračke organizacije opštine Pale kažu da je 45 boraca i pripadnika boračkih kategorija, koji su većinom bili pripadnici legendarne čete "Petar Pandurović", izabrali novo rukovodstvo i predstavnike u Opštinskoj boračkoj organizaciji.

- Ovim putem Skupština MBO Stanica Pale poručuje svima da mi nismo neformalna grupa građana. Mi smo oni koji su u ratu branili i odbranili naš narod, i našu Republiku Srpsku. I nikada više, i nikome nećemo dozvoliti da nas ponižava različitim manipulacijama. Istovremeno pozivamo sve čestite borce da nam se pridruže u sređivanju stanja u našoj organizaciji, i čišćenje žita od kukolja - istakli su iz Inicijativnog odbora.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Boriša 14.06.2021. 14:11
    Draga braćo, svaka čast. Prvo moramo svoje dvorište očistiti. Živote, zdravlje i mladost smo dali za Republiku Srpsku, a sad 25 godina poslije rata nigdje nas nema. Lopovi i ratni profiteri, ne samo da su uništili sve za šta smo se borili, već su i Boračku organizaciju pretvorili u svoju prćiju. U svim opštinama treba provesti unutrašnje izbore i izabrati nove predstavnike koji će štiti naš interes. Ko god je bio 4 godine u rokovodstvu bilo kog nivoa u Boračkoj organizaciji mora podnijeti ostavku. Ima ih koji već 20 godine mjenjaju funkciju po funkciju u boračkoj organizaciji, a ništa dobro nisu uradili.
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    12h 8m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    1h 50m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    12h 14m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    12h 12m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    11h 3m
    0