Изложба фотографија нашег суграђанина Дарка Ковачевића

15.06.2022. 17:51
0
ИЗВОР: katera.news

У кафићу "Mr. Elephant" у Источном Новом Сарајеву вечерас ће бити отворена изложба фотографија нашег суграђанина Дарка Ковачевића.

Изложба, коју ће посјетиоци "Mr. Elephant-a" моћи да погледају од 19.00 часова, приказује другу серију фотографија из циклуса Концерт Концепт.

- Серија носи симболични назив "Back", и на фотографијама су приказани портрети извођача који на концертима дјелују у позадини, из задњег плана организације бине – рекао је Ковачевић за katera.news.

На изложби ће бити постављена 21 фотографија, настале у периоду од 2012. до 2021. године у Сарајеву, Београду, Шапцу, Бањој Луци и на Тјентишту.

Концерт Концепт је циклус фотографија Дарка Ковачевића произашао из више од петнаест година аматерског бављења концертном фотографијом. Састоји се из три серије фотографија, под називима " Front", "Back" i "Stage".

На јесен ће бити изложена и трећа серија фотографија, под називом „Stage“ – рекао је Ковачевић.

Фотографије ће бити изложене у овом кафићу до 29. јуна.

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву У сриједу изложба "Бата у 90 слика" у Источном Новом Сарајеву
Поставка фотографија за Магдалену биће изложена и наредне седмице у Источном Сарајеву Поставка фотографија за Магдалену биће изложена и наредне седмице у Источном Сарајеву
Отворена изложба умјетничких фотографија о Хиландару у Рогатици Отворена изложба умјетничких фотографија о Хиландару у Рогатици
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 51m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 5m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 12m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 0m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 27m
    0