Izložba fotografija našeg sugrađanina Darka Kovačevića

15.06.2022. 17:51
0
IZVOR: katera.news

U kafiću "Mr. Elephant" u Istočnom Novom Sarajevu večeras će biti otvorena izložba fotografija našeg sugrađanina Darka Kovačevića.

Izložba, koju će posjetioci "Mr. Elephant-a" moći da pogledaju od 19.00 časova, prikazuje drugu seriju fotografija iz ciklusa Koncert Koncept.

- Serija nosi simbolični naziv "Back", i na fotografijama su prikazani portreti izvođača koji na koncertima djeluju u pozadini, iz zadnjeg plana organizacije bine – rekao je Kovačević za katera.news.

Na izložbi će biti postavljena 21 fotografija, nastale u periodu od 2012. do 2021. godine u Sarajevu, Beogradu, Šapcu, Banjoj Luci i na Tjentištu.

Koncert Koncept je ciklus fotografija Darka Kovačevića proizašao iz više od petnaest godina amaterskog bavljenja koncertnom fotografijom. Sastoji se iz tri serije fotografija, pod nazivima " Front", "Back" i "Stage".

Na jesen će biti izložena i treća serija fotografija, pod nazivom „Stage“ – rekao je Kovačević.

Fotografije će biti izložene u ovom kafiću do 29. juna.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu izložba "Bata u 90 slika" u Istočnom Novom Sarajevu U srijedu izložba "Bata u 90 slika" u Istočnom Novom Sarajevu
Postavka fotografija za Magdalenu biće izložena i naredne sedmice u Istočnom Sarajevu Postavka fotografija za Magdalenu biće izložena i naredne sedmice u Istočnom Sarajevu
Otvorena izložba umjetničkih fotografija o Hilandaru u Rogatici Otvorena izložba umjetničkih fotografija o Hilandaru u Rogatici
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    21h 23m
    9
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    12h 18m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    21h 29m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    13h 44m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    21h 37m
    0