Јавни позив за финансијску подршку матурантима Источне Илиџе

14.05.2022. 19:41
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа расписала је јавни позив за финансијску подршку матураната средњих школа. На јавни позив могу се пријавити ученици завршних разреда Средњошколског центра „Источна Илиџа“ и Средње школе „28. јуни“ који имају стално мјесто пребивалишта на територији oпштине Источна Илиџа.

- С обзиром на то да је мај мјесец матура, те да ће након двије године које су прошле у знаку корона вируса, младост заблистати улицама наше општине и овога маја, општина Источна Илиџа је одлучила ове године пружити финансијску подршку матурантима у износу од по 100 КМ – навели су из ове општине.

Општина Источна Илиџа позива све матуранте, ученике завршних разреда Средњошколског центра „Источна Илиџа“ и Средње школе „28. јуни“, који имају стално мјесто пребивалишта на територији ове општине да се пријаве на јавни позив.

Захтјеви за пријаву се могу поднијети најкасније до 20.05.2022. године.

Уз захтјев за пријаву потребно је доставити ЦИПС пријаву и копију текућег рачуна (матуранта или родитеља). Захтјеве доставити лично на протокол у Општину Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника бр. 2.

Захтјеви се могу преузети ОВДЈЕ-1 или у Општини Источна Илиџа канцеларија бр. 14.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 22m
    0
  • Крађа у Палама
    14h 40m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 7m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    13h 55m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 16m
    0