Javni poziv za finansijsku podršku maturantima Istočne Ilidže

14.05.2022. 19:41
0
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža raspisala je javni poziv za finansijsku podršku maturanata srednjih škola. Na javni poziv mogu se prijaviti učenici završnih razreda Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ i Srednje škole „28. juni“ koji imaju stalno mjesto prebivališta na teritoriji opštine Istočna Ilidža.

- S obzirom na to da je maj mjesec matura, te da će nakon dvije godine koje su prošle u znaku korona virusa, mladost zablistati ulicama naše opštine i ovoga maja, opština Istočna Ilidža je odlučila ove godine pružiti finansijsku podršku maturantima u iznosu od po 100 KM – naveli su iz ove opštine.

Opština Istočna Ilidža poziva sve maturante, učenike završnih razreda Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ i Srednje škole „28. juni“, koji imaju stalno mjesto prebivališta na teritoriji ove opštine da se prijave na javni poziv.

Zahtjevi za prijavu se mogu podnijeti najkasnije do 20.05.2022. godine.

Uz zahtjev za prijavu potrebno je dostaviti CIPS prijavu i kopiju tekućeg računa (maturanta ili roditelja). Zahtjeve dostaviti lično na protokol u Opštinu Istočna Ilidža, Vojvode Radomira Putnika br. 2.

Zahtjevi se mogu preuzeti OVDJE-1 ili u Opštini Istočna Ilidža kancelarija br. 14.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    22h 56m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    20h 31m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    6h 30m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    4h 57m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    6h 49m
    0