Језиви мејл који су добиле све школе у Српској

01.06.2022. 09:20
0
ИЗВОР: vecernjenovosti.ba

Језива порука која је у током ноћи достављена на мејл адресе свих школа у Републици Српској садржи пријетње упућене српској дјеци, потврдио је за "Новости" предсједник Актива директора основних школа бањалучке регије Мирослав Попржен потврдио је за "Новости".

– Овдје се ради о лажним дојавама, али оно што је спорно јесте пријетећи садржај који је намијењен искључиво српској дјеци. Између осталог каже „1000 мртве српске дјеце крв ће се пролити морем, ми смо међу вама, сви ћете умријети“, а то су завршне ријечи поруке што указује да се односи на српску дјецу – истиче Попржен.

Слика

Како истиче, иако се овдје ради о болесној активности за панику нема простора.

– Ноћас у пола три сам добио дојаву и да су пријетње стигле у десет бањалучких школа , које су стигле на мој мејл и обавијестио сам полицију. У тих десет школа полиција је већ извршила увиђај. Међутим јутрос када су дошли на посао, видјели су на школским мејловима да су и остале школе добиле исти мејл, јер је то послати селективно свим школама – рекао је Попржен за „Новости“.

У већини школа широм Српске наставе у првој смјени није било. Полиција је на терену и врши преглед свих зграда.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 43m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 1m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 28m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 16m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 37m
    0