Каратистима "Омладинца" 17 медаља у Вишеграду

22.05.2023. 10:51
0
ИЗВОР: srna.rs

Млади каратисти соколачког Карате клуба "Омладинац" освојили су шест златних, четири сребрне и седам бронзаних медаља на Меморијалном карате купу "Видоје Андрић" у Вишеграду, рекао је Срни тренер овог клуба Огњен Шаровић.

Златне медаље по њиховим узрасним категоријама припале су Павлу Биљићу, Андреју Јововићу, Новаку Цвијетићу, Данилу Пејићу и Александри Јакшић у борбама, те Петру Форцану у катама.

Сребрне медаље у категорији кате, по узрасним карегоријама, додијељене су Данилу Зечевићу и Димитрију Милинковићу и у борбама Стефану Биљићу и Александру Зорановићу.

Бронзане медаље освојили су Ана Милинковић, Соња Субашић и Василије Марковић у катама, а Никола Мијатовић, Андреј Јоловић, Петар Форцан и Марко Малибашић у борбама.

На Меморијалном карате купу, одржаном јуче у Вишеграду, учестовала су 22 клуба из Србије, Црне Горе и БиХ са 259 такмичара.

Ово такмичење се организује у част настрадалог тренера Карате клуба "Дрина" Видоја Андрића.

Карате клуб "Омладинац" основан на Сокоцу 2009. године има 45 чланова и из године у годину остварује све боље резултате.

Коментари 0
Повезане вијести
Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева Џудистима Спарте 19 медаља на Купу града Сарајева
Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву Зекићева сребрна, Лаловић бронзани на европском купу у Сарајеву
Сара Ћирковић иде по нову медаљу Сара Ћирковић иде по нову медаљу
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    21h 58m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    12h 18m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    22h 42m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    1h 31m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    1h 25m
    0