Катић преузео дужност начелника

21.12.2020. 14:19
0
ИЗВОР: СРНА

 У општинској управи Источно Ново Сарајево данас је обављена примопредаја дужности између досадашњег начелника Љубише Ћосића и новоизабраног Јована Катића.

Ћосић је истакао да су они јутрос на Тргу Републике Србије симболично засадили пет стабала јапанске трешње како би показали да општина наставља континуитет развоја.

- Убијеђен сам да ће Катић бити бољи и успјешнији начелник од мене, а самим тим ће ова локална заједница наредних година изгледати боље и успјешније, што је свима и циљ - рекао је Ћосић, који је на протеким локалним изборима изабран за градоначелника Источног Сарајева.

Ћосић је рекао да је Катић са њим сарађивао протеклих осам година, тако да је упознат о свим пројектима и активностима, те да је сигуран да општина, са цјелокупном општинском управом, има будућност.

Он је напоменуо да је општинска управа била и биће сервис грађанима, привреди и свега онога што би требало да се реализује на инфраструктурном пољу у овој локалној заједници.

- Надам се да ћу и са позиције на коју требам да одем бити партнер и подршка свима, а сигуран сам да ће онако како Катић буде водио Источно Ново Сарајево, да ће на исти начин изгледати и град Источно Сарајево - рекао је Ћосић.

Катић је изразио наду да ће будућа сарадња општине Источно Ново Сарајево са Градском управом бити боља и успјешнија, те да у претходном периоду није била на завидном нивоу.

- Направили смо пресјек свих започетих пројеката и сигурно је да ћу имати јако тежак задатак да након осмогодишњег успјешног мандата мог претходника, наставим истим интензитетом. Надам се да ћемо заједно са нашим сарадницима у томе и успјети - рекао је Катић.

Примопредаји дужности између Ћосића и Катића присуствовали су представници општинске управе и сарадници.

Коментари 0
Повезане вијести
Катић: Највећи мирнодопски егзодус једног народа Катић: Највећи мирнодопски егзодус једног народа
За реконструкцију парка Гаврило Принцип 200.000 КМ За реконструкцију парка Гаврило Принцип 200.000 КМ
Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града Ћосић: Букет цвијећа Карићевој као знак уважавања и жеље за добрим односом два града
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 21m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 54m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 20m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 33m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 2m
    3