Katić preuzeo dužnost načelnika

21.12.2020. 14:19
0
IZVOR: SRNA

 U opštinskoj upravi Istočno Novo Sarajevo danas je obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika Ljubiše Ćosića i novoizabranog Jovana Katića.

Ćosić je istakao da su oni jutros na Trgu Republike Srbije simbolično zasadili pet stabala japanske trešnje kako bi pokazali da opština nastavlja kontinuitet razvoja.

- Ubijeđen sam da će Katić biti bolji i uspješniji načelnik od mene, a samim tim će ova lokalna zajednica narednih godina izgledati bolje i uspješnije, što je svima i cilj - rekao je Ćosić, koji je na protekim lokalnim izborima izabran za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

Ćosić je rekao da je Katić sa njim sarađivao proteklih osam godina, tako da je upoznat o svim projektima i aktivnostima, te da je siguran da opština, sa cjelokupnom opštinskom upravom, ima budućnost.

On je napomenuo da je opštinska uprava bila i biće servis građanima, privredi i svega onoga što bi trebalo da se realizuje na infrastrukturnom polju u ovoj lokalnoj zajednici.

- Nadam se da ću i sa pozicije na koju trebam da odem biti partner i podrška svima, a siguran sam da će onako kako Katić bude vodio Istočno Novo Sarajevo, da će na isti način izgledati i grad Istočno Sarajevo - rekao je Ćosić.

Katić je izrazio nadu da će buduća saradnja opštine Istočno Novo Sarajevo sa Gradskom upravom biti bolja i uspješnija, te da u prethodnom periodu nije bila na zavidnom nivou.

- Napravili smo presjek svih započetih projekata i sigurno je da ću imati jako težak zadatak da nakon osmogodišnjeg uspješnog mandata mog prethodnika, nastavim istim intenzitetom. Nadam se da ćemo zajedno sa našim saradnicima u tome i uspjeti - rekao je Katić.

Primopredaji dužnosti između Ćosića i Katića prisustvovali su predstavnici opštinske uprave i saradnici.

Komentari 0
Povezane vijesti
Katić: Najveći mirnodopski egzodus jednog naroda Katić: Najveći mirnodopski egzodus jednog naroda
Za rekonstrukciju parka Gavrilo Princip 200.000 KM Za rekonstrukciju parka Gavrilo Princip 200.000 KM
Ćosić: Buket cvijeća Karićevoj kao znak uvažavanja i želje za dobrim odnosom dva grada Ćosić: Buket cvijeća Karićevoj kao znak uvažavanja i želje za dobrim odnosom dva grada
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    22h 50m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 52m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    19h 45m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 53m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    19h 50m
    0