Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама

25.09.2024. 13:11
6
ИЗВОР: katera.news

Кандидат ДЕМОС-а за начелника Пала Дејан Којић осврнуо се на наводе који су синоћ изнесени на предизборном скупу Савеза независних социјалдемократа у Палама.

Изјаву преносимо у цјелости:

„Жао ми је што је предсједник Републике Српске Милорад Додик, по ко зна који пут, изложен лажима својих партијских колега, који му, у покушајима да прибаве различите личне користи и сакрију сопствене пропусте и марифетлуке, пласирају измишљотине.

Жао ми је и што им предсједник, на темељу очекивања да имају минимум људскости и образа, вјерује без провјеравања информација.

Дејан Којић никада није частио кафану због подизања оптужнице против Милорада Додика, а онога ко је ту лаж пласирао предсједнику замолио бих и да наведе када и гдје се то десило, да наведе макар једног свједока тог догађаја и да каже  зашто је, ако се то десило по подизању оптужнице што је било прије годину дана -  о томе ћутао све до сада?

Рећи ћу вам ја - из разлога што се то никада није десило.

Сем можда у глави и машти оних који не бирају средства за долазак до оног што су зацртали као циљ.

Они на свом путу до циља не поштују никог, па ни предсједника Републике Српске Милорада Додика, јер онога кога поштујеш не лажеш.

А ако нађете иједан доказ тих својих тврдњи - ја ћу устати и јавно рећи да нисам достојан гласова својих суграђана, јер не поштујем нешто за шта су се они крвљу борили - институцију предсједника Републике Српске.

Дејан Којић је своје поштовање и оданост институцији предсједника Републике Српске и Републици Српској показао не само одласком на ратиште са 18 година, већ је показао и показивао и служећи послије рата директно овој институцији, а показује је и дан данас – радећи и служећи Српској поштено и с образом увијек и свуда.

Још једном истичем да ми је жао што појединци предсједника излажу лажима и троше његово вријеме на глупости, али се надам да ће предсједник увидјети ко су појединци из његовог окружења који му наносе више штете него користи и послати их у политичку историју, гдје им је мјесто. Конкретно, предсједниче, онај ко Вам је јуче ту лаж изрекао пред почетак митинга, продаће и Вас и Републику Српску првом приликом када то буде одговорало његовом интересу, а вријеме пред нама ће показати да ли сам у праву.

А тим појединцима поручујем –  частиће Дејан Којић цијелу кафану послије 6. октобра док буде славио побједу – и то не само своју побједу и побједу ДЕМОС-а, већ цијелих Пала које ће тог дана рећи не сили и уцјенама које спроводите.

Биће тада и прилике да се, као начелник општине, и лично упознам с предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, а сигуран сам да ће тада он увидјети какав сам човјек и колико ми значе и Пале и Република Српска и да ће сарадња на развоју Пала бити боља него у протеклих осам година, када су појединци инвестиције Владе Репиблике Српске често користили за лично богаћење, а чему ћемо стати на пут у будућности.“

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Хееј 25.09.2024. 15:16
    ИГОР ЛУКУЋ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА!
  • Generic placeholder image
    Znamo ko je ko 25.09.2024. 14:52
    Kojić još jednom potvrđuje da je, kao što neko reče: "kukavičije jaje potureno opoziciji". On je Dodikovac jednako kao i Škipina.
    Pravim opozicionarima, ako već nemaju svog kandidata, a žele da glasaju za načelnika Pala, bolje bi bilo da direktno glasaju za "otvorenog" Dodikovog kandidata, nego za ovog "prikrivenog".
    Svi znamo da je Stanišić definitivno uništio SDS Pala (čiji je bio mezimac) i prešao u Dodikovce. Danas ćuti .
  • Generic placeholder image
    Zvonko 25.09.2024. 14:25
    Pa ti rece da neces sa njima saradjivat,a sada kazes bice sa njima dobra saradnja.Druze pobijas sam sebe bolje nemoj nista izjavljivati jer ti je gazda Stanisic odredio sudbinu vec....
  • Generic placeholder image
    Paljanin 25.09.2024. 13:38
    Ma ne osvrci se na nicije lazi, laz govori o onom koji je iznosi, malo je ovo mjesto, svi bismo znali da se to desilo!
  • Generic placeholder image
    Истина 25.09.2024. 13:34
    Пуно подршка господину Којићу, а и господину Аци Станишићу који је стао на браник оно мало достојанства и људскости које је остало на Палама. Погубна политика коју Клошарац са својом кликом криминалаца проводи већ 10 година уништила је све за шта смо се борили. Не дајти свој глас ''црвеној секти'' већ свој глас дајете својим комшијама који имају образ, достојанство и резултате. Пале и паљани су увјек биле на страни правде и поштења и кад је најтеже било.
  • Generic placeholder image
    Pale 25.09.2024. 13:33
    Pa je li moguće da se ovoliko prepao i pravda zbog izjave Dodika
Повезане вијести
Паљански биатлонци резултатима потврдили квалитет Паљански биатлонци резултатима потврдили квалитет
Пале: На хуманитарној вечери за Милана Маџгаља прикупљено 10.000 КМ Пале: На хуманитарној вечери за Милана Маџгаља прикупљено 10.000 КМ
У четвртак у Палама ретроспектива филмова Миодрага Таране У четвртак у Палама ретроспектива филмова Миодрага Таране
Најчитаније
  • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
    6h 17m
    5
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    4h 8m
    0
  • Све здравствене користи кестена
    6h 7m
    0
  • Метеоролози објавили какво нас вријеме чека ове седмице
    18h 30m
    0
  • Којић: Славићемо побједу Пала које ће 6. октобрa рећи не сили и уцјенама
    2h 19m
    6