Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama

25.09.2024. 13:11
6
IZVOR: katera.news

Kandidat DEMOS-a za načelnika Pala Dejan Kojić osvrnuo se na navode koji su sinoć izneseni na predizbornom skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Palama.

Izjavu prenosimo u cjelosti:

„Žao mi je što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, po ko zna koji put, izložen lažima svojih partijskih kolega, koji mu, u pokušajima da pribave različite lične koristi i sakriju sopstvene propuste i marifetluke, plasiraju izmišljotine.

Žao mi je i što im predsjednik, na temelju očekivanja da imaju minimum ljudskosti i obraza, vjeruje bez provjeravanja informacija.

Dejan Kojić nikada nije častio kafanu zbog podizanja optužnice protiv Milorada Dodika, a onoga ko je tu laž plasirao predsjedniku zamolio bih i da navede kada i gdje se to desilo, da navede makar jednog svjedoka tog događaja i da kaže  zašto je, ako se to desilo po podizanju optužnice što je bilo prije godinu dana -  o tome ćutao sve do sada?

Reći ću vam ja - iz razloga što se to nikada nije desilo.

Sem možda u glavi i mašti onih koji ne biraju sredstva za dolazak do onog što su zacrtali kao cilj.

Oni na svom putu do cilja ne poštuju nikog, pa ni predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, jer onoga koga poštuješ ne lažeš.

A ako nađete ijedan dokaz tih svojih tvrdnji - ja ću ustati i javno reći da nisam dostojan glasova svojih sugrađana, jer ne poštujem nešto za šta su se oni krvlju borili - instituciju predsjednika Republike Srpske.

Dejan Kojić je svoje poštovanje i odanost instituciji predsjednika Republike Srpske i Republici Srpskoj pokazao ne samo odlaskom na ratište sa 18 godina, već je pokazao i pokazivao i služeći poslije rata direktno ovoj instituciji, a pokazuje je i dan danas – radeći i služeći Srpskoj pošteno i s obrazom uvijek i svuda.

Još jednom ističem da mi je žao što pojedinci predsjednika izlažu lažima i troše njegovo vrijeme na gluposti, ali se nadam da će predsjednik uvidjeti ko su pojedinci iz njegovog okruženja koji mu nanose više štete nego koristi i poslati ih u političku istoriju, gdje im je mjesto. Konkretno, predsjedniče, onaj ko Vam je juče tu laž izrekao pred početak mitinga, prodaće i Vas i Republiku Srpsku prvom prilikom kada to bude odgovoralo njegovom interesu, a vrijeme pred nama će pokazati da li sam u pravu.

A tim pojedincima poručujem –  častiće Dejan Kojić cijelu kafanu poslije 6. oktobra dok bude slavio pobjedu – i to ne samo svoju pobjedu i pobjedu DEMOS-a, već cijelih Pala koje će tog dana reći ne sili i ucjenama koje sprovodite.

Biće tada i prilike da se, kao načelnik opštine, i lično upoznam s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, a siguran sam da će tada on uvidjeti kakav sam čovjek i koliko mi znače i Pale i Republika Srpska i da će saradnja na razvoju Pala biti bolja nego u proteklih osam godina, kada su pojedinci investicije Vlade Repiblike Srpske često koristili za lično bogaćenje, a čemu ćemo stati na put u budućnosti.“

Komentari 6
  • Generic placeholder image
    Heej 25.09.2024. 15:16
    IGOR LUKUĆ ZA GRADONAČELNIKA!
  • Generic placeholder image
    Znamo ko je ko 25.09.2024. 14:52
    Kojić još jednom potvrđuje da je, kao što neko reče: "kukavičije jaje potureno opoziciji". On je Dodikovac jednako kao i Škipina.
    Pravim opozicionarima, ako već nemaju svog kandidata, a žele da glasaju za načelnika Pala, bolje bi bilo da direktno glasaju za "otvorenog" Dodikovog kandidata, nego za ovog "prikrivenog".
    Svi znamo da je Stanišić definitivno uništio SDS Pala (čiji je bio mezimac) i prešao u Dodikovce. Danas ćuti .
  • Generic placeholder image
    Zvonko 25.09.2024. 14:25
    Pa ti rece da neces sa njima saradjivat,a sada kazes bice sa njima dobra saradnja.Druze pobijas sam sebe bolje nemoj nista izjavljivati jer ti je gazda Stanisic odredio sudbinu vec....
  • Generic placeholder image
    Paljanin 25.09.2024. 13:38
    Ma ne osvrci se na nicije lazi, laz govori o onom koji je iznosi, malo je ovo mjesto, svi bismo znali da se to desilo!
  • Generic placeholder image
    Istina 25.09.2024. 13:34
    Puno podrška gospodinu Kojiću, a i gospodinu Aci Stanišiću koji je stao na branik ono malo dostojanstva i ljudskosti koje je ostalo na Palama. Pogubna politika koju Klošarac sa svojom klikom kriminalaca provodi već 10 godina uništila je sve za šta smo se borili. Ne dajti svoj glas ''crvenoj sekti'' već svoj glas dajete svojim komšijama koji imaju obraz, dostojanstvo i rezultate. Pale i paljani su uvjek bile na strani pravde i poštenja i kad je najteže bilo.
  • Generic placeholder image
    Pale 25.09.2024. 13:33
    Pa je li moguće da se ovoliko prepao i pravda zbog izjave Dodika
Povezane vijesti
Paljanski biatlonci rezultatima potvrdili kvalitet Paljanski biatlonci rezultatima potvrdili kvalitet
Pale: Na humanitarnoj večeri za Milana Madžgalja prikupljeno 10.000 KM Pale: Na humanitarnoj večeri za Milana Madžgalja prikupljeno 10.000 KM
U četvrtak u Palama retrospektiva filmova Miodraga Tarane U četvrtak u Palama retrospektiva filmova Miodraga Tarane
Najčitanije
  • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
    6h 18m
    5
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    4h 9m
    0
  • Sve zdravstvene koristi kestena
    6h 8m
    0
  • Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme čeka ove sedmice
    18h 31m
    0
  • Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
    2h 20m
    6