Короман: Привели су ме због писања о Терзићу и Кокези

22.12.2020. 09:40
0
ИЗВОР: rs.n1info.com

Бивши фудбалер Огњен Короман објаснио је за портал Nova.rs зашто је приведен на информативни разговор у Београд у недjељу поподне.

Короман је отишао на границу између Босне и Херцеговине и Србије да би сачекао сина Јакова, али је умјесто тога завршио у полицији.

- Привели су ме на граници, од 12.30 су ме држали до 17 сати ту, чекали смо СБПОК да дође из Београда, да ме одведу на саслушање. Не могу много више од тога да кажем - открива Короман за Nova.rs

Претпостављало се да је то због његових ставова у вези са Фудбалским савезом Србије и критикама у којима је редован на друштвеним мрежама, пише Nova.rs.

- Привели су ме због писања на друштвеним мрежама о Звездану Терзићу и Славиши Кокези, тако су ми рекли. Можда и због писања о предсjеднику Александру Вучићу, али су навели само ову двојицу. Морам да истакнем да су полицајци били супер и максимално коректни према мени, стварно немам речи. Они су само радили свој посао - рекао је Короман.

После свега, сматра да није морало овако, јер је спреман да и слободном вољом сарађује са полицијским органима.

- Мислим само да није било потребе за овим, могли су и да ме зову да дођем у Београд у полицију и ја бих, наравно, дошао - каже Короман.

Наставио је причом да није оповргао своје тврдње, због којих су му недавно и из крушевачког Напретка пријетили тужбом. Ипак, оно због чега је задржан у недељу, на први поглед дјелује озбиљније.

- Даље иде поступак код тужиоца, они ће да провјеравају да ли је било неке пријетње државном систему. Нисам оповргао ништа што сам рекао и написао. Гледа се да ли је било подстрекивања на бунт, због помињања навијача, што сам негирао, јер нити зовем на бунт, нити желим зло некоме, нити пријетим или угрожавам нечију безбједност. Само имам право да кажем шта мислим - закључио је Короман.

Коментари 0
Повезане вијести
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 49m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 33m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 46m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 0m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 52m
    0