КПЗ Фоча: Производе маске за полицију и Кризни штаб

24.03.2020. 10:21
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У КПЗ Фоча одржан је састанак директора Синише Голијанина и начелника Полицијске управе Фоча Велимира Костовића на којем је договорена испорука заштитних маски које производе осуђеници у овој казнено поправној установи.

Предузеће Болетус РС из Фоче раније је донирало материјал за израду маски, а планирано је да маске буду испоручене и Кризном штабу Општине Фоча.

- Маске ће бити испоручене припадницима полиције и запосленима у Полицијској управи Фоча који непосредно раде на пословима заштите личне и имовинске безбједности грађана. До краја седмице планирамо да се израде маске и за запослене у казнено поправним установама Бијељина, Источно Сарајево и Добој. Овом приликом желим да захвалим предузећу Болетус РС из Фоче које је донирало материјал за израду 5000 маски које ће бити испоручене Кризном штабу општине Фоча у договору са начелником општине - истакао је директор КПЗ Фоча Синиша Голијанин.

С обзиром да су Казнено поправне установе, након затварања студентских домова, ђачких домова и вртића, једини колективни смјештаји у Републици Српској, мјере сигурности и превенције подигнуте су на највиши ниво, а активности на изради заштитних маски већ су раније покренуте у КПЗ Бањалука.

Коментари 0
Повезане вијести
У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски
Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију
СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 4m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 37m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 11m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 17m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 39m
    0