Крађе у Сокоцу и Палама

22.06.2022. 10:25
0
ИЗВОР: katera.news

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела и догодила се једна саобраћајна незгода.

Полицијкој станици Соколац, 21.6.2022. године пријављено је да су из објекта фирме за мобилне телекомуникације који се налази у мјесу Дикаљи, општина Соколац отуђене четири електро батерије.

Полицијкој станици Пале, 21.6.2022. године пријављено је да је из објекта фирме за мобилне телекомуникације који се налази у мјесу Сумбуловац, општина Пале отуђено 16 електро батерија, снимач видео надзора и двије надзорне камере. Претрагом терена од стране полицијских службеника у околини објекта су пронађене отуђене електро батерије.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела „Тешка крађа“.

Коментари 0
Повезане вијести
Премијера документарног филма "Прича поносног пука" Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 53m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    11h 23m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    19h 46m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    11h 4m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    16h 15m
    0