Кристијано Роналдо долази у Зеницу

14.10.2023. 20:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Репрезентација Португала предвођена Кристијаном Роналдом након 12 година поново долази у Зеницу, а доносимо вам детаље њиховог боравка у Хотелу Зеница.

Долазак репрезентације Португала у Зеницу најављен је прије неколико мјесеци, а посљедње финесе биће договорене данас. Њихова база, као и претходни пут биће Хотел Зеница који ће три дана у потпуности бити затворен за јавност, пише Клиx.

Португалска репрезентација резервисала је цијели хотел само за себе желећи потпуни мир и концентрацију пред меч с репрезентацијом Босне и Херцеговине, а њихов долазак је планиран за сутра.

Полиција ће већ данас прегледати све собе у којима ће боравити тим из Португала те их запечатити до доласка гостију.

Међу њима, како је јутрос потврђено, упркос избореном пласману на Европско првенство, бит ће и Роналдо који, како сазнајемо, није имао посебне захтјеве.

- Задовољни смо што је репрезентација Португала поново одабрала Хотел Зеница за мјесто боравка током посјете Зеници. Данас смо имали и посљедње контроле њиховог тима на челу с менаџером Царлосом Ферером те кухаром Луисом Даниел Авеиром. Што се тиче захтјева, нису имали неке посебе жеље, а ми смо урадили све што је у нашим могућностима тако да су задовољни свиме што смо припремили додавши да је и више од оног што су очекивали - казала је извршна директорица Хотела Зеница Јасмина Бегановић.

Роналдо ће боравити у соби број 507, на 5. спрату Хотела Зеница, која носи име по њему и у којој је боравио посљедњи пут, а све због броја 7 на његовом дресу.

Са собом води и своје приватно обезбјеђење које ће га чувати приликом боравка у Хотелу Зеница, а испред хотела и у хотелу ће бити ангажовано и додатно полицијско осигурање.

Соба у којој ће Роналдо одсјести не истиче се превише од соба других репрезентативаца Португала. Стандардни кревет, радни стол и фотеље, тоалет са кадом те поглед према атлетском стадиону Камберовића поље.

Хотел Зеница располаже и с апартманима те предсједничким апартманом, али то није био захтјев делегације за Роналда нити за неког од репрезентативаца.

Када говоримо о храни, њу ће припремати кухари Хотела Зеница под надзором тима португалске репрезентације. Посљедњи пут Роналдо је осим договореног менија тражио и супу од поврћа те веће количине леда.

Менаџмент хотела је поручио да ће учинити све како би боравак селекције Португала у Хотелу Зеница био што угоднији као и сваки пут до сада.

Коментари 0
Повезане вијести
Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа
У Зеници запаљена застава Српске, хулигани узвикивали "Алаху екбер" и "Текбир" (ВИДЕО) У Зеници запаљена застава Српске, хулигани узвикивали "Алаху екбер" и "Текбир" (ВИДЕО)
У храмова у Тузли, Зеници, Маглају и Горажду обиљежено Бадње вече У храмова у Тузли, Зеници, Маглају и Горажду обиљежено Бадње вече
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    18h 58m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    17h 53m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    12h 41m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    13h 47m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    22h 15m
    0