Куповином Xiaomi уређаја у м:тел-у учествујете у наградној игри

10.12.2020. 18:15
0
ИЗВОР: Kатера

М:тел вас сваке године почасти новом наградном игром у вријеме новогодишњих празника, у којој можете да освојите вриједне награде, тако је и ове године.

Уколико вам треба нови телефон, опредијелите се за један од Xiaomi телефона из богате м:тел понуде, спојите га са неком од м:тел постпаид тарифа и аутоматски учествујете у наградној игри која траје до 31. јануара 2021. године, а у којој као главну награду можете да освојите Mazdu CX3. Поред аутомобила, очекују вас и два MI LED TV 4S 55“ ANDROID телевизора, четири Xiaomi Mi Note 10 Lite телефона и два Mi пречишћивача ваздуха 2Х.

Бренд Xiaomi  постао је синоним за „best buy“ телефоне, односно уређаје који купцима нуде најбољи однос цијене и квалитета. У квалитет и врхунско искуство које доносе сјајни Xиаоми телефони, увјерили су се многи м:тел корисници који су имали прилику одабрати један од уређаја из богате понуде компаније м:тел.

Одличне перформансе, скупа са врхунским квалитетом и дизајном Xiaomi уређаја, укомбиноване са постпаид тарифама компаније м:тел, омогућиће вам најбољу комуникацију употпуњену мноштвом бонуса за разговоре, поруке и мобилни интернет.

Један од одличних Xiaomi уређаја које можете да набавите у м:тел понуди је и буџетски суперстар, Xiaomi Redmi Note 9  који  може бити одличан избор јер вам много тога нуди по веома повољној цијени. Овај телефон има велики FHD екран од 6,5 инча, фантастичну четвороструку камеру, масивну батерију и сјајне перформансе.

Ту је свакако и веома тражени  Xiaomi Redmi 9A 2,  телефон који нуди невјероватне перфомансе по приступачној цијени и високо подиже љествицу у понуди паметних телефона за буџетске кориснике.

Ове и многе друге телефоне можете пронаћи и наручити на сајту компаније м:тел као и у м.тел продајним мјестима, а за више информација о наградној игри, правилима учешћа, посјетите www.mtel.ba.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви
Наточио гориво на пумпи и побјегао Наточио гориво на пумпи и побјегао
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 56m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 47m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 34m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 0m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 42m
    0