Лале: Фаворити смо, али морамо бити озбиљни

05.12.2021. 12:41
0
ИЗВОР: sportdc.net

Након велике побједе у прошлом колу на домаћем паркету РК "Славија" данас у оквиру 12. кола Прве лиге Републике Српске гостује у Зворнику код екипе Дрине.

- Гледајући неку традицију Прве лиге Републике Српске, то је увијек било незгодно гостовање. Међутим, Дрина је била много јача него што је то данас. Имамо сазнања да се ради о једној младој екипи. Табела довољно говори, они немају нити једног бода до сада, али ми не смијемо о томе да размишљамо. Нећемо ући у утакмицу лагано јер желимо побједу. Уколико се опустимо и помислимо "лако ћемо", увијек се некако то искомпликује, тако да сигурно опуштања неће бити. Максимално концентрисано и дисциплиновано да одиграмо, да дођемо до побједе која би нам много значила за финиш ове полусезоне - рекао је специјалиста за одбрану Соколова, Срђан Лале.

Славија има омјер од шест побједа и три пораза. На домаћем паркету учинак је максималан, док је једини тријумф на страни био у Вишеграду. Међутим, Славија и даље има прилику да остане у врху табеле, будући да након Зворника слиједи још један домаћи меч.

- Мислим да је наш највећи проблем на гостовањима то што нисмо комплетни. Једини пут је то био у Вишеграду и остварили смо тријумф. На домаћим утакмицама се може видјети колико нам значи кад смо комплетни, али без обзира на све, мислим да не можемо бити незадовољни. Искрено, нико од нас није очекивао да ћемо овако успјешно кренути, након свих турбуленција у клубу. Ево имамо прилику да са двије побједе завршимо полусезону и то би заиста било фантастично јер бисмо били у самом врху. Драго ми је што је то тако, јер смо вратили наду у рукомет - рекао је Лале.

Утакмица Дрина Зворник - Славија игра се данас са почетком у 18 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Фамос иде на побједу против Лакташа Фамос иде на побједу против Лакташа
Славији и Љубићу по бод Славији и Љубићу по бод
Романија пала у 90. минуту Романија пала у 90. минуту
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    16h 57m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    19h 16m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    19h 43m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    22h 23m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    15h 4m
    0